Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 3. 2019,
8.53

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56

Natisni članek

Planet TV Özge Özpirinçci Ženska turške serije

Sreda, 6. 3. 2019, 8.53

3 leta, 10 mesecev

Ženska

Zvezdnica serije Ženska neprepoznavna na podelitvi nagrad

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,56
Özge Özpirinçci

Turška igralka Özge Özpirinçci, ki jo bomo lahko na Planetu že v petek spremljali v drugi sezoni Ženske, je prejela tudi prestižno turško nagrado zlati metulj za izvrstno odigrano vlogo v tej priljubljeni seriji. Na rdeči preprogi je s svojim videzom povsem presenetila.

Nadaljevanka Ženska je navdušila tudi turško občinstvo, ki je glavno igralko Özge Özpirinçci decembra lani izbralo za najboljšo igralko leta. Na slavnostni podelitvi pa je Özge presenetila s svojo glamurozno opravo, ki je igralko predstavila v povsem drugačni luči, kot smo je vajeni iz televizijske serije, v kateri igra Bahar, vdovo in mamo dveh otrok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özge Özpirinçci Resmi Fan (@ozgeozpirinccifan) on

Čeprav jo v Ženski vidimo v povsem preprostih oblekah in nenaličeno, je 32-letna lepotica tokrat izkoristila priložnost in pokazala, kakšen je v resnici njen modni okus. Po nagrado je odkorakala v elegantni prosojni beli obleki z ogrinjalom turške modne oblikovalke Zeynep Tosun, skupaj z drznim naglavnim okrasjem pa je bila videti kot iz Vojne zvezd.

Bahar speljala nagrado Sureji

Zanimivo je, da je leto poprej nagrado za najboljšo igralko prejela Aslı Enver, glavna igralka Istanbulske neveste, ki jo lahko prav tako spremljate na Planetu. Aslı je bila za zlatega metulja nominirana tudi letos, vendar ji je nagrado "speljala" Özge.

Recept za uspešno zvezo

Zvezdnica se je podelitve udeležila z igralskim kolegom Burakom Yamantürkom, s katerim sta zaljubljena že štiri leta, svoje dogodivščine pa pogosto objavljata tudi na družbenih omrežjih.

"To, da si z nekom v zvezi, še ne pomeni, da boš s to osebo preživel vsak prosti trenutek. Jaz in moj partner imava vsak svoje življenje. Seveda bova preživljala čas skupaj, ampak želim si ostati to, kar sem, in enako želim za svojega partnerja," je o receptu za uspešno zvezo povedala igralka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kübra Süzgün fan (@kubra.suzgun) on

Mlado igralko ob prejemu nagrade prevzela čustva

Na podelitvi nagrad zlati metulj je sicer priznanje doletelo tudi otroška igralca iz Ženske, 9-letno Kübro Süzgün in 5-letnega Alija Semija Sefila, ki sta bila nagrajena v kategoriji otroških igralcev. Nagrado jima je podelila prav njuna televizijska mama Özge, malo Kübro, ki igra njeno hčerko Nisan, pa so ob tem povsem prevzela čustva in je na odru zajokala v mikrofon.

Drugo sezono serije Ženska lahko na Planetu spremljate že od petka, 8.marca, ob 20. uri. Na sporedu bosta dva dela zapored.

Ženska
Planet TV Novi deli težko pričakovane Ženske
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte