Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 3. 2019,
14.20

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,49

Natisni članek

poroka turške serije Istanbulska nevesta Planet TV

Četrtek, 7. 3. 2019, 14.20

5 let, 1 mesec

Istanbulska nevesta

Pet nevest Istanbulske neveste #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,49
Istanbulska nevesta

Priljubljena nadaljevanka Istanbulska nevesta je resnično zvesta svojemu naslovu, saj smo bili priča že petim porokam, te dni pa so na sporedu zadnji deli sezone, v katerih se pripravljamo že na šesto poroko. Oglejte si vse poročne obleke, ki smo jih videli v seriji.

Istanbulska nevesta se bliža koncu sezone, zadnji del bo na Planetu v ponedeljek, 18. marca, ob 19. uri.

V seriji Istanbulska nevesta se Boranovi pripravljajo na še eno poroko, ki bo že peta po vrsti. Sureja in Faruk imata za seboj kar dve, saj sta se prvič poročila na skromnem obredu na matičnem uradu, drugič pa na dvojni poroki v družbi Ipek in Fikreta, s čimer sta ugodila tašči Esmi, ki si je želela velikega slavja za družino.

Fotogalerija
1 / 7

Naslednja nevesta v seriji je bila Surejina najboljša prijateljica Dilara, ki je večno zvestobo obljubila Ademu, ki je bil takrat veliki trn v peti Boranovih, zdaj pa so nezakonskega sina očeta Fevzija le sprejeli. Poročni obred se je končal precej nesrečno, saj je Adem izkoristil trenutke pozornosti in vsem razkril, da je v resnici peti sin družine Boran, Dilara pa se je želela takoj ločiti. A par je skupaj prebrodil kar nekaj težav, njuna ljubezen pa doživlja pravi preporod.

Dilara in Adem sta svoj zakon začela zelo burno. | Foto: Dilara in Adem sta svoj zakon začela zelo burno.

Veliko bolj srečna je bila poroka tete Senem, ki se je poročila s Farukovim pomočnikom (in skoraj bratom) Akifom, s katerim pričakujeta tudi otroka. Senem, ki v seriji poskrbi za marsikateri komični trenutek, si je omislila kar dve priči, Surejo in Dilaro, na poroki pa je bila dobro razpoložena tudi Esma.

Poroka tete Senem in Akifa je potekala skoraj brez težav ... | Foto: Poroka tete Senem in Akifa je potekala skoraj brez težav ...

Vmes se je zgodila še poroka najmlajšega sina Murata s hišno pomočnico Bade, ki sta jo golobčka opravila povsem na skrivaj. Zdaj pa smo v Istanbulski nevesti pred novim poročnim slavjem, ki ga Boranovi pripravljajo kar na vrtu svoje vile. Poročila se bosta Osman in Burdžu, a oba imata pred poroko nekatere pomisleke. Za pravo razburjenje bo najprej poskrbel Osman, ki bo izginil, nato pa bo šokirala tudi nevesta ...

Več si poglejte v novem delu Istanbulske neveste, ki bo že ob 19. uri na Planetu. Na sporedu bosta dva dela zapored.

Nevesto Burdžu bomo videli že v nocojšnjem delu Istanbulske neveste, v katerem bo z bleščečo vijoličasto obleko navdušila tudi Sureja. | Foto: Nevesto Burdžu bomo videli že v nocojšnjem delu Istanbulske neveste, v katerem bo z bleščečo vijoličasto obleko navdušila tudi Sureja.

Ženska
Planet TV Novi deli težko pričakovane Ženske
Asli Enver
Planet TV Postavna igralka očarala na rdeči preprogi
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte