SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tekmovalec šova osupnil z izklesano postavo #foto

1,05

termometer

Planet TV |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Tekmovalec tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija Gregor Horvat je še eden v vrsti tistih, ki mu je po nastopu v oddaji uspelo izklesati svoje telo. Na Instagramu je objavil fotografijo, ki dokazuje, da se je trdo delo izplačalo, nam pa je zaupal, da po novem dan začenja že ob 5. uri zjutraj s prvim treningom.

Kamničan je v šov prišel s 120 kilogrami, na finalni oddaji pa je tehtal 98,6 kilograma. Izgubil je torej več kot 20 kilogramov. Pri tem pa se ni ustavil, odločil se je namreč, da bo še naprej trdo treniral in pazil pri prehrani.

Planet TV | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

Rezultati po nekaj mesecih pa so nadvse osupljivi. Gregor je na Instagramu objavil fotografijo, s katere je razvidno, da je izgubil še nekaj dodatnih kilogramov, telo pa mu je uspelo izklesati do te mere, da na plano že prihajajo njegove trebušne mišice.

Planet TV Planet TV Aleš Hrvatin prestal operacijo odstranitve odvečne kože #foto

Gregor se že lahko pohvali z "radiatorčki":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gregor Horvat (@gregorh988) on

 

Gregor nam je zaupal, da ima trenutno 85 kilogramov, in dodal, da je zaključil topljenje kilogramov, saj se zdaj bolj posveča pridobivanju mišične mase.

"Moj dan se začne ob 5. uri zjutraj, ko se odpravim teč. Pretečem približno pet kilometrov, potem pa čez dan opravim še en do dva treninga v fitnesu. Treniram vsak dan, pri tem pa vseeno poslušam svoje telo in si po potrebi privoščim tudi dan za počitek. Pri prehrani se ne držim nobene stroge diete, predvsem pa se o vsem redno posvetujem z osebnim trenerjem," je razkril 30-letnik, ki je s svojo predanostjo in voljo lahko navdih za marsikoga.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Planet TV Planet TV Slavko Bobovnik razkril, kako skrbi za fizično kondicijo Planet TV Planet TV Skrita kamera: gospa se je skoraj vdrla v zemljo od sramu #video Planet TV Planet TV Pevka skoraj povzročila prometno nesrečo #video
delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin