SiolNET. Planet TV Znani prvič za volanom
0,52

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pevka skoraj povzročila prometno nesrečo #video

0,52

termometer

Planet TV

V tretji epizodi oddaje Znani prvič za volanom, ki bo na sporedu nocoj ob 21.30 na Planetu, čakajo kandidate novi izzivi. Prvič bodo zapeljali na avtocesto, priča pa bomo tudi napaki, ki je skoraj privedla do prometne nesreče.

Planet TV Planet TV To je razlog, da Oto Pestner že 25 let ni sedel za volan #foto

Oto Pestner, Tamara Goričanec in Anže Gallus Petelin so že v prejšnjem delu zapustili varno območje poligona in se odpravili na cesto. Tokrat je bil izziv še težji, saj so morali še bolj stopiti na plin in zapeljati na avtocesto. Preizkusili pa so se tudi v letenju. Obiskali so namreč vetrovnik v Logatcu. Oto Pestner v vetrovniku Oto Pestner v vetrovniku

Skoraj pa bi bili priča tudi prometni nesreči. V križišču je pevki Tamari Goričanec avtobus zakrival pogled in je nekoliko nepremišljeno speljala. Na srečo je bil njen učitelj vožnje Jure dovolj priseben, da je zavrl in preprečil najhujše. Več v spodnjem videu.

"Inštruktor vožnje mi je rekel, da če je prosto, potem naj peljem. Jaz sem bila prepričana, da je prosto, čeprav je avtobus zakrival moj pogled in nisem najbolje videla. Odločila sem se speljati. Kar naenkrat pa je moj inštruktor na vso moč zavrl, ker je nasproti pripeljal drug avto. Rešil je situacijo, lahko pa bi se zgodil tudi trk," nam je zaupala simpatična pevka.

Oddaja Znani prvič za volanom je na sporedu NOCOJ ob 21.30 na Planetu.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Planet TV Planet TV Znana Slovenka med dirkanjem silovito trčila #video Planet TV Planet TV Med skrito kamero povsem izgubil živce #video Planet TV Planet TV Katarina Mala v skriti kameri: Res me je skrbelo, kako se bo končalo #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin