SiolNET. Planet TV Znajdi se!
1,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Katarina Mala v skriti kameri: Res me je skrbelo, kako se bo končalo #foto

1,31

termometer

Planet TV |  | Foto:

V sredo ob 21. uri bo na sporedu nov del odbite skrite kamere Znajdi se!, v kateri bo tokrat gostovala pevka Katarina Mala. Priznala je, da je bila izkušnja precej zabavna in tudi malo adrenalinska. 

Oddaja Znajdi se!, ki jo vodi Mario Ćulibrk, je v prvih dveh delih poskrbela za kar precej smeha. V prvi se je v vlogi gostje, ki tekmovalcem daje različne nenavadne izzive, preizkusila Katarina Čas, v drugi Gorka Berden, v tretji pa se bo v skrivnem studiu Mariu pridružila pevka Katarina Mala.

Planet TV Planet TV Gorka Berden o skriti kameri: Malo je manjkalo, da bi nas razkrinkali!

Priznala je, da je podobno kot drugi gostje potrebovala kar nekaj časa, da se je privadila na svojo novo vlogo: "Najprej se moraš navaditi na to, da moraš v pravem trenutku nekomu predati navodila. Obstaja namreč verjetnost, da te ne bo razumel, da se bo napačno odzval in podobno."

Katarina Mala bo gostja voditelja Maria Ćulbrka v oddaji s skrito kamero Znajdi se! | Foto: Katarina Mala bo gostja voditelja Maria Ćulbrka v oddaji s skrito kamero Znajdi se!

Sicer pa je snemanje skrite kamere vselej zelo nepredvidljivo in nikoli se nič ne odvije povsem po načrtu. Tako je bilo tudi tokrat, nam je zaupala Katarina.

"Spremljevalec tekmovalke ni bil nič kaj navdušen nad njenim nenavadnim vedenjem, ki je bilo posledica navodil, ki jih je prejemala v skrito slušalko. Morala je namreč zvoniti natakarici in spreminjati naročila kave, njen prijatelj pa ji je zvonec skoraj izpulil iz rok in jo pošteno oštel. Ko sem videla njegov odziv po prvi nalogi, me je ves čas snemanja skrbelo, kako se bo odzval na njeno zadnjo nalogo, ko je morala izvleči pištolo in od natakarice zahtevati denarnico. Ampak brez skrbi, vse se je dobro končalo," je v smehu razložila pevka.

Oddaja Znajdi se!, v kateri bo sodelovala pevka Katarina Mala, bo na sporedu v sredo zvečer ob 21. uri na Planetu.

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
  Planet TV Planet TV Osupli sestri razkrila, da se ukvarja s tantričnimi masažami #video Planet TV Planet TV Odbita skrita kamera: osupla spremljevalka ni mogla verjeti svojim očem #video Planet TV Planet TV Tokrat bo Katarina Čas pokazala svojo navihano stran #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin