SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Marta iz The Biggest Loser Slovenija: Ljubezen? Ne, hvala! #foto

3,04

termometer

The Biggest Loser Slovenije

Marto Kepic so v drugi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija kot najstarejšo tekmovalko sotekmovalci okronali za začasno mamo, kljub temu pa je Jeseničanka dokazala, da tudi leta niso ovira za izgubljanje kilogramov in nove začetke.

Nepremagljivi Planet TV Imate najbolj športno družino v Sloveniji? Prijavite se!

The Biggest Loser Slovenije Foto: Facebook Ena bolj simpatičnih tekmovalk prejšnje sezone je bila vsekakor tudi 51-letna Marta Kepic. Jeseničanka je v šov vstopila s 119 kilogrami in odločena, da popolnoma spremeni svoj način življenja. Kljub temu, da ji med snemanjem šova res ni bilo lahko- izgubila je mamo, ni obupala in vztrajala na svoji poti do uspeha. Šov je zapustila šele tik pred velikim finalom in v tem času uspela izgubiti kar 31 kilogramov.

Marta je tudi po koncu šova ostala aktivna in je do zdaj uspela izgubiti še dodatnih 5 kilogramov. Trenutno okreva po operacij ahilove tetive, ki jo je močno ovirala že med samim šovom.

Čeprav ni še v polnem pogonu, pa vseeno redno trenira na sobnem kolesu. Tudi sicer najraje prisega na cardio vadbo -  na tek ali hitro hojo.

Striktno se tudi drži jedilnikov. "Prekršila se nisem niti med božično-novoletnimi prazniki. Kruhu, potici in ostalim pregreham sem se uspela popolnoma izogniti," odločena, da ne bo nikoli več skrenila na staro pot, pove Marta.

Tudi s sotekmovalci je še vedno v stikih, največ z Majo, Edom, Simonom, Rebeko in Rokom. Na vprašanje, ali ji je vitka postava prinesla kaj novega tudi na ljubezenskem področju, pa je vedno nasmejana in energična Gorenjka hudomušno odgovorila: "Ne, hvala!"

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
tbls Planet TV Neverjetne preobrazbe: tako so danes videti Henrik, Vanesa in Aleš iz šova The Biggest Loser Slovenija #foto The Biggest Loser Slovenija Planet TV Se še spomnite njihovih težkih življenjskih zgodb? #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Zgodbe iz zakulisja avdicij šova The Biggest Loser Slovenija: zaradi živcev so se potili #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 399
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin