Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 5. 2018,
12.07

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,81

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić

Torek, 22. 5. 2018, 12.07

5 let, 11 mesecev

The Biggest Loser Slovenija

Indira fantu izpovedala večno ljubezen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,81

Težave s samozavestjo so pozabljene, Indira Ekić, tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, je danes povsem druga oseba - tako fizično kot psihično. Šov pa ji ni prinesel le nove postave, ampak tudi novo ljubezen, za katero Indira pravi, da bo trajala večno.

Indira Ekić | Foto:

Indira, ki jo lahko trenutno gledamo v komentatorski vlogi v oddaji Od težaka do junaka, je imela lani 102,6 kilograma, na finalu prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija pa je osupnila z novo postavo. Tehtnica je takrat pokazala 73,1 kilograma, cilj pa je bil dosežen: nekdanji fant, ki jo je zapustil, ker naj ne bi bila dovolj privlačna, se je zagotovo pokesal.

V šovu spoznala ljubezen svojega življenja

A Indira si z njim ne beli več glave, saj je prav zares obrnila nov list v življenju. Zdrava prehrana in šport sta postala njena rutina. Vsekakor pa je vsakodnevno potenje veliko lažje, če te ob tem spremlja in podpira tudi fant, ki je trener. Indira in Matic Kolenc sta se spoznala že med snemanjem, ko je Matic deloval kot pomožni trener Jana Kovačiča, ljubezen pa je zacvetela kmalu po koncu snemanja.

"Nekaj mi govori, da ga bom ljubila za vedno"

Parček se je nedavno udeležil tudi dobrodelnega izziva, 24-urnega veslanja. Ob tem sta oba objavila tudi fotografiji na družbenem omrežju Instagram in si ponovno izpovedala ljubezen. "Nekaj mi govori, da ga bom ljubila za vedno," je ob prisrčni fotografiji v angleščini zapisala Indira. Dolžan pa ji ni ostal niti Matic, ki je pod fotografijo zapisal ključno besedo, iz katere lahko razberemo, da je Indira tista punca, ki jo mora obdržati.

 

#whenyouknowshesakeeper❤️ @indiraekic

A post shared by Matic Kolenc (@matickolenc_reset) on

 

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija se bodo danes preizkusili v ameriškem nogometu, kjer bo tekla tudi kri, fantje si bodo dan popestrili z videoigricami, zvečer pa bo Nataša tekmovalcem povedala, kaj je odkrila in zakaj jo zanje vse bolj skrbi. Kdo se bo poškodoval in o čem se sprašuje Nataša, preverite že v nocojšnji oddaji The Biggest Loser Slovenija.

 

Oddaja The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21. uri, zatem pa sledi še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

 

Ne spreglejte