Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 10. 2017,
11.02

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

1

Natisni članek

Planet TV Jure Godler Ta teden z Juretom Godlerjem

Petek, 6. 10. 2017, 11.02

6 let, 6 mesecev

Šesta sezona oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem se vrača v petek, 13. oktobra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

1

Jure Godler

Najbolj nabrušen jezik slovenskih televizij se na Planet TV z novo sezono vrača v petek, 13. oktobra. Jure obljublja, da bo tudi v šesti sezoni nastavil ogledalo tistim, ki krojijo slovenski in svetovni politični vsakdan.

Na Planet TV se z novo sezono vrača tudi satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, ki bo na sporedu ob petkih, prvič že 13. oktobra ob 22.45. Kritično oddajo bodo lahko tako gledalci na Planet TV spremljali že šesto sezono. "Nova sezona oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem bo verjetno najboljša do zdaj. Čeprav bo videti popolnoma enako kot vse prejšnje, ste gledalci in gledalke lahko pomirjeni, da bo v osnovi popolnoma drugačna in neprimerljiva s katerokoli oddajo na televiziji danes," je v svojem značilnem slogu novo sezono pospremil Jure Godler in dodal: "Da, šli bomo do konca, pred nami je namreč sezona volitev in gob!"

Novo sezono je pospremil tudi nov promocijski spot. Snemanje je potekalo v temačnem tovarniškem okolju, vodja produkcije pa je Marko Kočar. Če sklepamo po promocijskem spotu, se je Jure tokrat spravil v pravo godljo. Zaradi vseh ostrih in iskrenih komentarjev v svoji oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem je končal na temačnem mestu, obkrožen s tistimi, ki si jih je v preteklih oddajah najbolj privoščil. Dovolj imajo in Jure ima z novo sezono priložnost, da se jim opraviči za vse kritike.

Čeprav je v promocijskem spotu videti, da se Godler resnično kesa za svoja dejanja, ne dvomimo, da nas v šesti sezoni čaka še več iskrenih komentarjev aktualnega dogajanja v Sloveniji in po svetu. Ali bo dejansko sledilo tudi kakšno opravičilo, pa lahko preverite že v petek, 13. oktobra, ob 22.45 na Planet TV.

 

Oddajo lahko podprete tudi Facebooku, YouTubu in Instagramu.
Ne spreglejte