Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 2. 2019,
15.58

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,00

2

Natisni članek

Jure Godler Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV

Ponedeljek, 4. 2. 2019, 15.58

5 let, 2 meseca

Najbolj nabrušen tv-jezik se vrača z 9. sezono - že 14. februarja!

Jure Godler je podlegel turškim nadaljevankam #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,00

2

Ta teden z Juretom Godlerjem se na Planet vrača že z 9. sezono! Prvi del satirične oddaje bo na sporedu v četrtek, 14. februarja, ob 22. uri. Čeprav se je ekipa v napovedniku nove sezone pošalila na račun priljubljenosti turških nadaljevank, pa bo glavni vir navdiha v oddaji še vedno slovensko politično in družbeno prizorišče.

Že v četrtek, 14. februarja, se na Planet vrača priljubljena satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem, ki bo na sporedu ob četrtkih ob 22. uri, po oddaji Argument. Jureta Godlerja, ki slovi po komentarjih aktualnega dogajanja brez dlake na jeziku, bodo lahko gledalci na Planetu spremljali že deveto sezono.

Nova sezona oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem bo prvič na sporedu v četrtek, 14. februarja, ob 22. uri.

Voditelj Jure Godler je z ekipo sodelavcev, ki ustvarjajo oddajo, v prejšnjih sezonah dvignil nemalo prahu, saj iskreno komentira dogajanje na slovenskem političnem in družbenem prizorišču ter na šaljiv način osvetljuje aktualne dogodke. Poleg prahu pa je Jure z ekipo dvignil tudi nekaj nagrad, pohvali se lahko tako z viktorjem kot z nagrado žaromet, ki jo je lani že drugič zapored prejel v kategoriji najbolj nabrušenega tv-jezika.

Ta teden z Juretom Godlerjem | Foto:

Novo sezono spremlja tudi nov video napovednik oddaje, ki je tokrat šaljivo komentiral priljubljenost turških nadaljevank pri slovenskem občinstvu in Juretu postavil prav poseben izziv, saj je moral celo spregovoriti v turščini. "To je prvi napovednik v zgodovini slovenske televizije za izvirno slovensko oddajo – v turščini," se je ob tem pošalil Jure, ki se še bolj kot nagrad veseli vsake nove sezone. Da je prava telenovela v resnici slovensko politično prizorišče bo z ekipo dokazoval vsak čertek ob 22.00 na Planetu, prvič že 14. februarja.

Ta teden z Juretom Godlerjem lahko podprete tudi na FacebookuTwitterju in kanalu YouTube. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #TaTeden.
Ne spreglejte