SiolNET. Planet TV Srečno samski
1,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Srečno samski

"Z levo greš v kliničnega, z desno pa na britof," je Srečko branil Sonjo #video

1,15

termometer

V ponedeljek ob 21. uri na bo Planetu na sporedu še zadnji del slovenske serije Srečno samski. Ali bosta Vida in Bernard le videla skupno prihodnost, v kateri bo tudi otrok? Bo Srečku uspelo odpreti Sonji oči in ji pokazati, da je on pravi zanjo? Maja in Peter sta pred ločitvijo. A sledila bo tudi osebna izpoved.

Srečno samski Planet TV Opita samska Vida: Jaz rabim ... jajca! #video

Srečko je "mamin sinček", ki je še do nedavnega živel pri njej, saj ji je pomagal na kmetiji. Ko je zbral pogum, se je odselil od nje in  poiskal prenočišče pri simpatiji Sonji. Mami mestna deklina ni bila po volji, zato je med njimi prišlo do nesoglasij. A Sonja ne more iz svoje kože, še vedno je slepo zaljubljena in vidi le glasbenega frajerja Gigija.

Srečko ji nikakor ne more dopovedati, da jo le izkorišča. Zato se postavi za njo. Fizično, grožnje pa podkrepi tudi z besedami: "Z levo greš v kliničnega, z desno pa na britof." Le delček napetega zadnjega dela vam razkrijemo že zdaj, v spodnjem videu.

Sonja Srečka odslovi: "Res nič ne šteka." Obupani Srečko pa začne iskati drugo stanovanje, pri čemur mu pomaga natakarica Fanči, kljub svojim težavam s sinom. A kmalu se izkaže, da je imel Srečko prav. Ali bo še lahko dosegla njegovo srce potem, ko ga je odgnala?

Zadnji del serije SREČNO SAMSKI v prvi sezoni bo na sporedu v PONEDELJEK ob 21. uri. 
Srečno samski Planet TV Igralec Luka Cimprič: Starši in prijatelji ne morejo odločati o tvojem razmerju #video Srečno samski Planet TV Slovenski igralec o svojem najbolj nenavadnem soigralcu #video Srečno samski Planet TV Če bi srečali nekdanjega partnerja, bi najraje zakričali ali se pogovorili? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin