SiolNET. Planet TV Riba, raca, rak
0,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Riba, raca, rak

"Želim si samo, da bi me vsi ljudje dojemali kot žensko" #video

0,93

termometer

V oddaji Riba, raca, rak, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, je kot zadnja pet gostov na večerji gostila Salome. Med večerjo se je s svojimi gosti iskreno pogovorila – tudi o spremembi spola.

Med večerjo je Saša Lešnjek svojo gostiteljico Salome prosila, ali ji lahko zaupa, ali je bila sprememba spola nekaj, za kar je že od vedno čutila, da mora storiti. Salome ji je priznala, da ji je bilo težko, ker se je razkrila že pri 14 letih. "Zato sploh ne vem, kaj je omara. To sploh ni življenje. Človek mora živeti svobodno," je še dodala.

Riba, raca, rak Planet TV Ti znani bodo kuhali v novem tednu oddaje Riba, raca, rak

Salome je nato razkrila, da si želi predvsem tega, da bi jo vsi ljudje dojemali kot žensko, tako kot to počnejo vsi njeni prijatelji in njeni najbližji. Saša je priznala, da ona sploh ni vedela, da je bila nekoč moški. Salome pa je nato iskreno pripomnila: "Jaz sem ponosna na tega Nenada, ker je on kriv, da danes z vami sedi Salome."

David Amaro jo je kar objel, dejal, da jo ima rad, in poudaril, da se od nje lahko človek veliko nauči. "Res je velik dokaz, da če čutiš v svojem srcu, da je nekaj tvoja pot, da moraš temu slediti. Kot je rekla Salome, je šele zdaj ugotovila, da je zares srečna," je bila navdušena tudi Saša Lešnjek.

Riba, raca, rak Planet TV Za to pojedino je prejela najvišjo oceno #recept

Salome pa je nato vprašala še Roka Bohinca, kaj si misli o njej in ali je bil kaj presenečen, ko jo je spoznal. Rok je priznal, da je samo o Salome sicer že prej nekaj vedel, zato je pričakoval, da bo zabavna in da bo iskreno dobro kuhala, predvsem pa se je bal, da se bo osmešil, ko ji bo on kuhal. Poudaril je, da mu je izredno všeč njena iskrenost, kar obožuje, pa je dinamika med njima z Davidom.

Riba, raca, rak Planet TV Nika Krmec razkriva: Vanj sem se čisto zatrapala #video

Je bil pa Rok izredno navdušen tudi na tem, kar jim je Salome iskreno zaupala o svoji spremembi spola: "Ona si želi, da bi njo sprejemali kot žensko in ne kot trans osebo ali osebo, ki je nekoč bila moški. To razumem, ker glede na to, koliko časa, truda in težkih trenutkov je vložila v to, je normalno, da si želi, da se jo tako dojema. Zelo lepo je bilo, ko je to razložila."

Riba, raca, rak Planet TV Bali so se, da jim bo postregel konja #recept

Salome pa svojih gostov ni navdušila samo s svojo iskreno povedano življenjsko zgodbo, ampak tudi s postreženo hrano. Vsak od gostov ji je namreč za harmonije okusov postreženega trihodnega menija namenil pet točk. S tem je osvojila prvo mesto tega tedna, ki pa si ga je prisiljena deliti z Niko Krmec.

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri. Nocoj pa si lahko ob isti uri ogledate romantično dramo Vse, prav vse (Everything, Everything).

Riba, raca, rak Planet TV Rok Bohinc opozarja: Nocoj se bomo tepli #video Riba, raca, rak Planet TV Salome v hudih mukah: Skoraj sem se zadušila! #video Riba, raca, rak Planet TV Salome je želela pomagati, nato se je zgodila katastrofa #video Riba, raca, rak Planet TV Drugi večer so bili gostje veliko bolj zadovoljni s pripravljeno hrano #recept
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin