SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Tudi tokrat nas v oddaji čaka svetovna glasbena premiera #video

0,07

termometer

Sobotni večer ni popoln brez oddaje Pri Črnem Petru, ki vam tudi tokrat obljublja veliko smeha in odlične glasbe. Svojo novo skladbo bo tokrat premierno predstavil tudi pevec, ki je v preteklosti veljal za enega najpopularnejših glasbenikov nekdanje Jugoslavije.

Jasna Kuljaj Planet TV Voditeljica presenetila Jožeta Potrebuješa: Najprej je samo "čukasto" gledal #video

Gledalci oddaje Pri Črnem Petru bodo tako lahko prvi slišali najnovejšo pesem priljubljenega Božidarja Wolfanda Wolfa z naslovom Imela sva vse. Kot je povedal Božidar, pesem govori o ljubezni, ki usiha. Tudi sicer je ljubezen v njegovih pesmih priljubljena tematika, saj nobena zgodba ni enaka. Več o tem je povedal voditeljici Jasni Kuljaj v zgornjem videu.

Planet na obisku Planet TV Med epidemijo si je uredila zelenjavni vrt

S svojo glasbo nas bodo tokrat razveseljevali še Pop Design, Domen Kumer, Isaac Palma, Alfi Nipič, Marjan Zgonc, Sopranos, ansambel Petra Finka in Foksnerji. Plesale bodo plesalke Plesnega mesta in Folklorna skupina Iskraemeco.

1 / 19
2 / 19
3 / 19
4 / 19
5 / 19
6 / 19
7 / 19
8 / 19
9 / 19
10 / 19
11 / 19
12 / 19
13 / 19
14 / 19
15 / 19
16 / 19
17 / 19
18 / 19
19 / 19

Zapleteno bo tudi v gostilni Pri Črnem Petru, kjer glavni junaki pričakujejo visokega gosta, predsednika, ki prihaja na otvoritev gostilniškega pulta. Temu primerno je gostilna okrašena in gostje svečano oblečeni, celo natakarici sta se uredili za visoki obisk.

Pri Črnem Petru

Sočasno s predsednikom pa pride v vas tudi klošar, ki mu Brigita podari obleko. Ali je to "visoki" obisk? Kako sta se na varovanje pripravila Magdalenca in Zmago? Kaj bosta naredila s paketom, ki tiktaka? Vse to bomo izvedeli v tokratni oddaji.

Pri Črnem Petru

Zabavna glasbena oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu.

Planet Vau Planet TV "Šele ko se je začel poslavljati, sem dojela, da ga imam rada" #video Planet na obisku Planet TV Spoznajte Portorož in Piran na malce drugačen način #video filmi Planet TV Planet TV Filmski konec tedna z nenavadnimi junaki
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin