SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,71

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Športnik, sveže ločen in kreditno sposoben, vas že čaka #video

0,71

termometer

V oddaji Pri Črnem Petru bomo pobližje spoznali novi lik, športnega navdušenca, ki ga igra Matjaž Javšnik. Tako njega kot preostalo ekipo lahko spremljate ob sobotah ob 20. uri na Planetu.

Športnik Franci pravi, da ga bo, glede na to, da je sveže ločen, kompas najbolj vodil k natakarici in voditeljici. Ti pa sta v novi sezoni zamenjali vlogi, predpasnik bo od zdaj nosila Jasna Kuljaj. V voditeljski vlogi boste spremljali natakarico Sofijo, ki jo igra Alja Prgin. Lepih deklet v oddaji nikoli ne manjka, saj vas bodo razveseljevale tudi plesalke in pevke. 

Pri Črnem Petru Planet TV Počasen, slinast in majhen. Kdo prihaja v oddajo? #video

Presenečenje obljublja tudi novinar Regon, saj se je končno odločil razkriti svojega prijatelja. Pravi, da ga je do zdaj tajil, zdaj pa je čas, da ga spoznamo. Kdo je to in kaj vse nam prinaša drugi del nove sezone, pa izveste v soboto.

Oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu.
Pri Črnem Petru Planet TV To je njegova osvajalska taktika: V postelji se vse "zgliha"! Pri Črnem Petru Planet TV Le kje je ključ od gostilne Pri Črnem Petru? #foto #video Pri Črnem Petru Planet TV Se spomnite te skoraj 30 let stare uspešnice? #foto
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin