SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Med premagovanjem zahtevne poti z nosili so živci začeli popuščati #video

0,14

termometer

Tekmovalce v nocojšnji oddaji Preživetje v divjini čaka preizkušnja, ki bo pokazala, ali so iz pravega testa. Od njih bo zahtevala veliko moči in vzdržljivosti, na preizkušnji pa bo tudi njihova sposobnost hitrega odločanja. Da bo naloga vse prej kot lahka, sta Niki in Klemen ugotovila pri prenašanju Mateja po potoku. Vsaka njuna napaka bi namreč lahko privedla do resnične poškodbe sotekmovalca na nosilih.

Preživetje v divjini Planet TV Spet odpiramo prijave v oddajo Preživetje v divjini

Tekmovalce v v zadnji oddaji Preživetje v divjini čaka simulacija reševalne akcije. Niki in Klemen bosta reševala, Matej pa bo v vlogi ponesrečenca. Najprej bosta morala sotekmovalca z zlomljeno nogo hitro rešiti izpod slapu z ledeno mrzlo vodo, potem pa ga prenesti po potoku do več kot dva kilometra oddaljenega tabora, kjer naj bi prenočili.

Preživetje v divjini Planet TV To nas čaka v zadnji oddaji Preživetje v divjini #video

Ko sta se Niki in Klemen začela z nosili prebijati po potoku navzgor, sta spoznala, da bo to izredno zahtevna naloga. Ponesrečenec je z nosili vred namreč tehtal več kot 80 kilogramov, dodatna težava pa so bile izredno spolzke skale, zaradi česar sta imela veliko težav z ravnotežjem.

Zaradi tega so jima malce začeli popuščati živci in iz ust je priletela tudi kakšna bolj sočna beseda. Reševalca sta se zavedala, da si ne smeta privoščiti napake. Če bi po nesreči nosila izpustila iz rok, bi se sotekmovalec na ostrih kamnih lahko zares poškodoval.

Ali jim bo uspelo premagati dolgo in spolzko pot do tabora, preverite nocoj ob 21. uri na Planetu.

Prijave za novo sezono oddaje Preživetje v divjini so že odprte. Prijavite se lahko TUKAJ.

Preživetje v divjini

Preživetje v divjini Planet TV Glasbenik bi rad preizkusil svoje meje vzdržljivosti #video Preživetje v divjini Planet TV Navdušenec nad tehnikami preživetja z vratolomnim hobijem #video Preživetje v divjini Planet TV Dela v vojski, zdaj pa ga čaka izziv preživetja v divjini #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin