SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Červek nadrl tekmovalce: Vi ste tu počivali! #video

0,28

termometer

V oddaji Preživetje v divjini, ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri, bomo na preizkušnji spremljali tri tekmovalce, ki se med seboj ne poznajo. Inštruktor Brane T. Červek pa nad njihovo zavzetostjo ni bil pretirano navdušen, zato jim je povedal nekaj krepkih. Jih bo to prebudilo, da uspešno dokončajo preizkušnjo?

Tri tekmovalce čaka scenarij nesreče križarke, v kateri sta se dva tekmovalca ločila od sotekmovalke, zato jo morata najprej najti, nato pa morajo s skupnimi močmi pripraviti vse potrebno za odhod z negostoljubnega otoka. Toda tekmovalci so imeli veliko težav s porazdelitvijo dela med sabo in s prepoznavanjem, katera od nalog je v tistem trenutku najpomembnejša. 

Preživetje v divjini Planet TV Med čakanjem na rešitev je začela izgubljati živce #video

Najbolj od vsega pa je inštruktorja Braneta T. Červeka zmotilo, da nalog niso opravljali s polno zavzetostjo. To je bil tudi razlog, da je tekmovalcem z nekoliko povišanim tonom povedal, da jim na tak način ne bo uspelo priti z otoka. Več v zgornjem videoposnetku.

Kako so se na Červekove besede odzvali tekmovalci in ali jih je to naposled motiviralo, da so vseeno uspešno opravili nalogo, izveste nocoj ob 21. uri na Planetu.

Oddaja Preživetje v divjini je na sporedu vsak torek ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV "Ne želim nekoč obžalovati, da tega nisem storil" #video Preživetje v divjini Planet TV Državni prvak sprejel izziv Braneta T. Červeka #video Preživetje v divjini Planet TV "Spremljati oddajo Preživetje v divjini s kavča je neprimerljiivo lažje" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin