SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Tako je pevec polepšal dan svoji najmlajši oboževalki #video

0,06

termometer

V magazinski oddaji Planet Vau, ki si jo na Planetu lahko ogledate vsako soboto ob 18.30, je tokrat slovenski pevec Dejan Vunjak v vrtcu presenetil svojo najmlajšo oboževalko. Dve leti stara deklica Flora je namreč praznovala rojstni dan, pevec pa jo je obiskal in ji ob spremljavi kitare zapel njene najljubše uspešnice.

V oddaji Planet Vau se nam je predstavila dve leti stara deklica Flora, ki je po maminih besedah največja oboževalka slovenskega pevca Dejana Vunjaka. Njegove pesmi mora namreč Flori doma predvajati tudi večkrat zapored.

German.Local.Taste_1_1200x800_Naslovnica Planet TV Okusi regionalne in svetovljanske kuhinje

Pevec Dejan Vunjak je priznal, da so takšna presenečenja sicer pogosta, ampak vseeno je tako majhni deklici zapel prvič. "Otroci so najbolj iskrena bitja, ki se takoj odločijo, ali jim je nekaj všeč ali ne. Ne vem sicer, kaj je razlog, da tako radi poslušajo moje pesmi, ampak dokler bo tako, bom izredno srečen in ponosen," je priznal Dejan.

Skyfall Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom

Dejan je Flori pred vrtcem priredil celo zabavo. Najprej ji je zapel pesem Vse najboljše, po njej pa so seveda sledile njegove uspešnice, ki jih Flora zvesto posluša vsak dan. Deklica je zadovoljno plesala, pevca Dejana pa povabila tudi na kosilo. Lepo presenečenje je prineslo veliko zadovoljstva obema. "Polepšalo mi je dan," je na koncu priznal pevec.

Magazinska oddaja Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, je na sporedu vsako soboto ob 18.30. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
Špela Grošelj, Magda Planet TV Iskreno z Magdo in Špelo Grošelj #video Nipke Planet TV To je bil šok za slovenskega raperja #video Nuška Drašček Planet TV Tako se na nastop pripravlja operna solistka #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin