SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Slovenska zobozdravnica, ki navdušuje s svojimi plesnimi videi #video

0,55

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo na Planetu lahko spremljate vsako nedeljo ob 18.30, so tokrat klepetali s simpatično zobozdravnico, ki s svojimi plesnimi ter zabavno-izobraževalnimi videi navdušuje mlado in staro.

Planet Vau Planet TV "Tako grozno je bolelo, da sem skoraj omedlela" #foto

Zobozdravnica Gordana Čižmek je novinarki Ani Raščan razkrila, kako gresta skupaj zobozdravstvo in družbena omrežja, skupaj pa sta zaplesali tudi poseben Tik tok ples.

Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se!

"V bistvu želimo, da se poklic zobozdravnika predstavi na nek drugačen način. Da se približamo ljudem, saj mislim, da na tak način lahko skupaj več naredimo," je svojo odločitev, da svoj poklic predstavi tudi na družbenih omrežjih, obrazložila zabavna zobozdravnica. Več v zgornjem videoprispevku.

Magazinska oddaja Planet Vau, ki prinaša novice iz sveta estrade, glasbe in mode je na sporedu vsako nedeljo ob 18.30 na Planetu.

Planet Vau Planet TV To sta povedala v svojem prvem skupnem televizijskem intervjuju #video princ Filip smrt Planet TV Prenos pogrebne slovesnosti princa Filipa na Planetu Miha Hercog Saša Lendero Planet TV Hčerka o zaroki Saše Lendero in Mihe Hercoga: Vesela, a tudi malo jezna #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin