SiolNET. Planet TV Planet Vau
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Slovenska glasbenica izdala novo pesem: "Govori o tem, da smo ženske kraljice, boginje…" #video

0

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo na Planetu lahko spremljate vsako soboto ob 18.20, smo se tokrat pogovarjali z Ino Shai, umetnico in glasbenico, ki že sedem let živi v Londonu. V času, ko je angleška kraljica Elizabeta praznovala 70 let vladanja, je Ina izdala novo pesem z naslovom Queen. Ina se nam je javila iz britanske prestolnice in spregovorila o naklonjenosti narodu kraljici in kako veliko praznovanje so doživeli na otoku v preteklem tednu.

Ina Shai je v času praznovanja 70. obletnice vladanja angleške kraljice Elizabete izdala pesem Queen, ki predstavlja odo vsem ženskam. Ina je vsebino pesmi dodatno pojasnila takole: "Moja pesem je namenjena vsem ženskam, tudi meni, ker sem jo napisala, ko sem tudi sama potrebovala malo spodbude. Govori pa o tem, da smo ženske kraljice, boginje in da si zaslužimo samo najboljše, četudi se v težkih trenutkih mogoče ne zdi tako."

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Poroka na prvi pogled se nadaljuje z avstralskimi pari!

Nato je glasbenica spregovorila še o tem, zakaj je pesem izdala ravno v tem času: "Pesem nosi naslov Queen – kraljica, zato se mi je to zdelo zelo primerno." Razložila je še, kako so ta platinasti jubilej pretekli teden praznovali v Angliji: "To je velik dogodek, na katerega se pripravljajo mesece, praznujejo pa ga kar štiri dni. Od tega smo imeli dva dneva tudi praznik, ogromno parado in veliko drugih lokalnih dogodkov."

Oddajo Planet Vau lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20.  Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Matevž Šalehar - Hamo Planet TV Hamo: Ljubezen bom iskal celo življenje #video Planet na obisku Planet TV Cerkljansko - destinacija za aktivna doživetja #video Exatlon Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin