SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Hamo: Ljubezen bom iskal celo življenje #video

0,02

termometer

Hamo & Tribute 2 Love so imeli pred kratkim koncert v ljubljanskih Križankah, ki so pokale po šivih. V oddaji Planet Vau, ki jo lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20, smo se pogovarjali s pevcem skupine Matevžem Šaleharjem, ki nam je zaupal, kaj je skriti pomen naslova njihove nove plošče in kaj mu predstavlja izziv pri glasbenem ustvarjanju.

Skupina Hamo & Tribute 2 Love je prepletena z ljubeznijo, kar dokazuje tudi njihova nova plošča 22, ki že v naslovu nosi simbol srca. "Logotip je sestavljen iz dveh dvojk. Ena je obrnjena narobe, skupaj pa tvorita srce. Letos je tudi leto 2022, ki je leto ljubezni," je pojasnil Matevž Šalehar - Hamo. Sam meni, da je bila ljubezen v zadnjih dveh letih otežena in necenjena, dodal pa je: "Mislim, da se bo leta 2022 rodilo veliko otrok."

Družinski dvoboj Planet TV Družinski dvoboj prvič na Planetu že v ponedeljek!

Umetniki ljubezen vedno iščejo v svojem ustvarjanju, saj jim je običajno v navdih. Hamo je o tem dejal: "Mislim, da bom ljubezen iskal celo življenje. Našel sem je že veliko in trenutno sem zelo srečen v tem, kar imam. Ljubezen prenesti v glasbo pa je nova naloga, za katero vedno mislim, da jo znam opraviti, a potem ugotovim, da ni tako."

V zaključku je pevec razkril, da skupino Hamo & Tribute 2 Love čaka pestro poletje, česar pa se zelo veselijo.

Magazinsko oddajo Planet Vau, ki jo vodi Manja Stević, si lahko na Planetu ogledate vsako soboto ob 18.20.  Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Planet Vau Planet TV Ekskluzivno: Gaja Prestor podpisala pogodbo z Universal Music #video Poroka na prvi pogled Planet TV Andraž priznal, da se je poljubljal s Kate #video Poroka na drugi pogled Planet TV Poglejte, kaj je Gacho obljubil Hajdi in Anžetu #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin