Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 11. 2022,
8.43

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

1

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled: ZDA

Torek, 1. 11. 2022, 8.43

1 leto, 5 mesecev

Poroka na prvi pogled: ZDA

Ženinu je zaradi te izjave prekipelo - pobral je šila in kopita ter odvihral!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

1

V šovu Poroka na prvi pogled: ZDA, ki ga na Planetu lahko od ponedeljka do srede spremljate ob 22. uri, se pari po skupni vselitvi že spoprijemajo s prvimi težavami. Ko jih je Jamie želel razrešiti z Elizabeth, so se te samo potencirale, kar ga je privedlo do odločitve, da zapusti njuno ljubezensko gnezdo.

Exatlon
Planet TV Jadran ostaja v vili, čaka nas tudi nov obračun z Mehiko #video

Odnos Jamieja in Elizabeth se v šovu Poroka na prvi pogled: ZDA drastično spreminja. Spremljamo lahko velike vzpone in velike padce. Po skupni vselitvi sta se že sprla in Jamie je zapustil skupno stanovanje. "Sporekla sva se, zato sem zapustil stanovanje. Vseeno pa sem se vrnil, ker nočem obupati nad najinim zakonom," je pojasnil svojo odločitev.

Exatlon | Foto:

Ob vrnitvi v skupno stanovanje je ženo najprej presenetil s šopkom rož. Obenem jo je povabil na pogovor, ki bi jima omogočil uspešno preskočiti ovire, ki so se pojavile. "Včasih se počutim, kakor da najinega zakona ne jemlje resno in da zato odnosa ne moreva bolj poglobiti. Posledično sem se odločil, da bom dal karte na mizo," je odločitev pojasnil Jamie.

Kolo sreče
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Kolo sreče

Ženi je sprva priznal: "S teboj ne želim le obstajati, ampak bi te rad bolje spoznal. Ti se namreč veliko šališ o meni in prihodnosti najinega odnosa, zaradi česar se ne počutim dobro, ker mislim, da je v teh šalah nekaj resnice. To me boli, ker najin zakon zame ni šala."

Exatlon
Planet TV Kdo so statistično najuspešnejši tekmovalci preteklega tedna? #video

Elizabeth je to vznemirilo, saj je začela preklinjati, nato pa je poudarila: "Raven anksioznosti mi trenutno sega čez glavo, sprašujem pa se samo, kaj za vraga sploh hočeš od mene. Lahko se samo usedeš na vlak pozitivnosti ali pa me nehaš spravljati v slabo voljo. Sita sem vsega skupaj in tega ne mislim več prenašati." Na samem je priznala, da je povsem na tleh in da tega ne more več prenašati.

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Vročica v karibskih spalnicah ne popušča

Jamie jo je vprašal: "Kaj bi rada od mene?" Elizabeth mu je odvrnila: "Želim si, da bi bil zadovoljen z menoj." Mož se je branil, da se je želel z njo samo pogovoriti o težavah, Elizabeth pa je to še bolj vznemirilo. "Pogovor, pogovor, pogovor. Ali ne moreš početi nič boljšega, kot da govoriš in uničuješ najino razmerje?" mu je zabrusila.

Jamie jo je nato samo prosil, naj prevzame odgovornost za svoja dejanja, ker on tega ne jemlje kot šalo. Nevesta ga je vprašala, ali ni sit prerekanja, on pa ji je odvrnil: "Sit in utrujen sem. Res se te trudim spoznavati in graditi intimnost s teboj, ampak pojavlja se veliko izgovorov." Njegova žena se je branila, da imata veliko nočnih aktivnosti, mož pa ji je suvereno odvrnil: "Več sem jih imel z bivšo."

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Nevesta o prvem skoku med rjuhe: Upam, da je užival, ker jaz nedvomno sem

Ameriška nevesta se je za tem spraševala, ali je njen mož odvisen od seksa, obenem pa ga je razburila z naslednjo trditvijo: "Nikoli ne daš pobude za to. Še kadar se lotiva, opraviš samo osnovno dejanje. Bum, bum in konec je." Prepir se je še okrepil, Jamie pa je samo pograbil svoje stvari in zapustil skupno stanovanje.

Šov Poroka na prvi pogled: ZDA lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 22. uri. Pred tem si lahko ogledate še oddajo Exatlon, ki se začenja ob 20. uri. Še več ekskluzivnih vsebin najdete na Planeteka.si.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte