Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 12. 2018,
11.53

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,52

Natisni članek

Planet TV Istanbulska nevesta turške serije Asli Enver

Ponedeljek, 10. 12. 2018, 11.53

5 let, 3 mesece

Istanbulska nevesta

Zaradi disleksije za branje scenarija potrebuje kar pet ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,52
Istanbulska nevesta

Letošnje leto bo ostalo v spominu tudi zaradi priljubljene igralke Asli Enver, ki smo jo slovenski gledalci spoznali in se vanjo zaljubili v vlogi Istanbulske neveste. Kot Sureja premaguje vse ovire, ki stojijo na poti usodni ljubezni med njo in Farukom, tudi zasebno pa igralka ne pozna predaje - do uspeha se je prebila kljub temu, da turščina ni njen materni jezik in da ima disleksijo.

Tako kot se je svobodomiselna Sureja iz kozmopolitskega Istanbula preselila v tradicionalno okolje vplivne družine iz Burse, se je tudi igralka Asli Enver pri dvanajstih iz Londona preselila v Turčijo, od koder sta njena starša. Da bi se bolje naučila turščine jo je mama vpisala na tečaj igre in zdaj turščino govori tekoče, težave z disleksijo pa premaguje iz dneva v dan.

Istanbulsko nevesto na Planetu ujemite od ponedeljka do četrtka ob 20.00 in 21.00!

Soigralci za branje scenarija porabijo pol ure, ona pa pet ur

Prav disleksija je tista, ki ji pri pripravah na vlogo povzroča največ težav. Medtem ko drugi igralci Istanbulske neveste za prebiranje scenarija potrebujejo pol ure, mora sama temu posvetiti kar pet ur. A Asli pravi, da si na srečo besedilo vsaj hitro zapomni.

"Pri vlogi si pogosto zamišljam preteklost določenega lika, kar mi pomaga, da se bolj vživim v svojo vlogo in vzpostavim boljši odnos z drugimi liki," pravi in dodaja, da najtežje snema prizore, ki se dogajajo zunaj, ko je hladno.

Nagrada za najbolj priljubljeno igralko

Njeno predanost in odlično odigrano vlogo v Istanbulski nevesti so lani nagradili tudi gledalci, ki so Asli izglasovali za najbolj priljubljeno igralko leta ter ji namenili nagrado zlati metulj. Za nagrado je bila nominirana tudi letos tako v kategoriji najboljše igralke kot najboljšega igralskega para z Özcanom Denizom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ||حساب منوع للأتراك🎇 (@malak.turkey) on

S tridesetimi leti človek postane zrelejši

Turška zvezdnica, ki je letos praznovala 34. rojstni dan, trdi, da se zdaj veliko bolj zaveda sveta okoli sebe: "Bolje razumem, zakaj nekateri trdijo, da se življenje začne v tridesetih." Morda so leta prinesla nekaj modrosti tudi na ljubezensko področje, saj je Asli nedavno dala še eno priložnost nekdanjemu spremljevalcu Muratu Bozu, s katerim sta šla poprej že dvakrat narazen. Gre v tretje rado?

Planet TV Lepa igralka dala novo priložnost stari ljubezni
Kaj nas čaka v novem delu Istanbulske neveste?

Sureja sluti, da ima prijateljica Dilara težave zaradi tašče, zato prosi Faruka, če ju sme z Ademom povabiti na večerjo v dvorec. Faruk s tem sproži prepir in Esma se odloči umakniti iz hiše. Nikomur ne pove, da je povabljena na večerjo k staremu prijatelju Garipu, kjer se po dolgem času sprosti ...

Akif pošlje Senem cvetje, a mu ga ta jezna pošlje nazaj. Bade je medtem povabljena na večerjo in prosi Surejo, če ji posodi obleko, Džan pa dobi ponudbo za igranje na ladji.
Istanbulska nevesta
Planet TV Odslej kar dva dela Istanbulske neveste zapored!
Planet TV Takšna je v resnici tašča iz pekla #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte