SiolNET. Planet TV Novosti
4,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Avstralija

Vroč posnetek skoka med rjuhe je v roke dobila tudi njegova mama

4,14

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate samo še danes ob 20.45, ste lahko že dodobra spoznali zakonca Jakcsona Lonieja in Olivio Frazer. Par aktivno objavlja svoje vsebine tudi na platformo OnlyFans, kar se ženinu ni najbolje obrestovalo. Vroč posnetek skoka med rjuhe je namreč eden od gledalcev posredoval tudi Jakcksonovi mami.

Jackson Lonie in Olivia Frazer sta zakonca, ki sta se v tokratni sezoni najbolje ujela. Tudi na zaključni ceremoniji sta se s svojimi zaobljubami zavezala eden drugemu in tako postala par tudi v resničnem življenju.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Kljub pomislekom na skupno pot v zunanji svet stopata še dva para

V njem imata oba svoj OnlyFans profil, na katerem je Jackson objavil tudi vroč videoposnetek posteljnih aktivnosti. Eden od gledalcev je ta posnetek brez njegovega soglasja snel z interneta in ga poslal Jacksonovi mami. Avstralski ženin je razkril, da je bil zaradi tega zelo razburjen.

Poroka na prvi pogled: Avstralija | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Po poročanju medija Yahoo Lifestyle, je Jackson dejal: "Ljudje so očitno mislili, da je sprejemljivo poslati videoposnetek moji mami, kar je naravnost nagnusno. Če si tak tip človeka, ki bi to storil, se moraš dobro zazreti vase. Količina sranja, s katerim sva se morala soočiti z Olivio, joj. Razumem, da sva se izpostavila v pozicijo, zaradi katere bova deležna večje pozornosti, ampak da obstajajo ljudje, ki bi v to vključili še najino družino?! To ni v redu!"

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Priznala mu je, da ga ljubi, on pa…

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija pa danes sledi finalna epizoda, v kateri se bodo zakonci sestali s strokovnjaki in celostno ovrednotili njihovo izkušnjo. Izvedeli boste tudi, kdo je dejansko ostal skupaj in kdo je predhodno obupal. Ne zamudite, tudi zadnja epizoda bo pestra!

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija si lahko na Planetu ogledate še danes ob 20.45! Od jutri naprej pa bo od ponedeljka do četrtka ob 20.45 na sporedu britanska različica eksperimenta - Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Noemi Jae Planet TV Exatlonovka: Nisem vedela, kaj je ljubezen, dokler nisem spoznala nje Marjanca Polutnik Planet TV Zmagovalka Exatlona v bikiniju privablja poglede #foto Planet 18 Planet TV Razcvet ženskega nogometa tudi na Planet 2 #video Eda Ece Planet TV Ko je jezna na fanta, mu neha slediti na družbenih omrežjih
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin