Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 3. 2019,
13.24

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,99

Natisni članek

Planet TV Özcan Deniz Istanbulska nevesta turške serije

Ponedeljek, 11. 3. 2019, 13.24

5 let, 1 mesec

Istanbulska nevesta

Turški zvezdnik se ločuje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,99
Ozcan Deniz

Özcan Deniz, ki ga lahko te dni spremljate v najbolj razburljivih delih Istanbulske neveste, je že kmalu po novem letu sprožil govorice, da ločitev od 20 let mlajše žene ni daleč, zdaj pa je novica uradna. Pripravljal naj bi se tudi na bitko za skrbništvo nad 11-mesečnim sinom.

Najbolje plačani turški igralec v vlogi Faruka vedno znova očara ne le svojo ženo Surejo, ampak tudi slovensko občinstvo, ki zvesto spremlja dogajanje v Istanbulski nevesti. Prav te dni so na sporedu zadnji deli sezone, ki prinašajo vrsto preobratov in na preizkušnjo postavljajo marsikateri odnos.

Zakon z 20 let mlajšo je trajal manj kot leto dni

Na preizkušnji pa je bil manj kot leto po poroki tudi zakon 46-letnega Özcana Deniza, ki je dolgo časa veljal za najbolj zaželenega turškega samskega moškega. Lani se je za dan žena poročil z 20 let mlajšo Feyzo Aktan, ki je kmalu zatem rodila njunega prvega otroka, sina Kuzeya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Live:Greece,Iran /admin:maryam (@ozcandenizfannnn) on

Težave naj bi se v zakonu začele že konec minulega leta, vsemu skupaj pa je botrovalo ženino pretirano zapravljanje, zaradi česar ji je Özcan preklical plačilne kartice. Sledili so številni prepiri, zato se je privlačni igralec po besedah prijateljev preselil v hotel, stekel pa je tudi ločitveni postopek.

Namesto praznovanja prve obletnice tako par čaka ločitev, Özcan pa se že pripravlja tudi na boj za skrbništvo nad 11-mesečnim sinom. Po drugem razočaranju v zakonu si želi igralec osredotočiti le na svojega otroka, zato je najel odvetniško ekipo, ki bi mu pomagala pridobiti skrbništvo nad njim. Čeprav igralec sicer skrbno skriva svojo zasebnost, bo njegova ločitev očitno še nekaj časa pridno polnila strani turških tabloidov ...

Kmalu bo oče postal tudi Özcanov lik iz Istanbulske neveste. Ne zamudite zadnjih delov Istanbulske neveste, veliki finale sezone bo že v ponedeljek, 18. marca, ob 19. uri na Planetu!

  Istanbulska nevesta | Foto:

Istanbulska nevesta
Planet TV Pet nevest Istanbulske neveste #foto
Asli Enver
Planet TV Postavna igralka očarala na rdeči preprogi
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte