Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 5. 2019,
9.58

Osveženo pred

4 leta, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,02

1

Natisni članek

Milijonar Milijonar Planet TV

Četrtek, 23. 5. 2019, 9.58

4 leta, 11 mesecev

Milijonar

Tako so se v Milijonarju odrezali kandidati za evropske poslance #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,02

1

Milijonar | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

V včerajšnji posebni dobrodelni oddaji Milijonarja so se v priljubljenem kvizu pomerili kandidati za evropske poslance. Na vroči stol se je uspelo prebiti vsem trem predstavnicam ženskega spola, v dober namen pa so prispevali tudi vsi trije moški predstavniki, ki v igri Hitri prsti niso bili uspešni.

Tereza Novak (kandidatka stranke DeSUS) se je kot prva preizkusila na vročem stolu Milijonarja. Zalomilo se ji je pri šestem vprašanju, dobitek 300 evrov je namenila projektu Starejši za starejše ZDUS.

Tereza Novak je kviz končala pri šestem vprašanju. Pravilni odgovor je odgovor C. | Foto: Tereza Novak je kviz končala pri šestem vprašanju. Pravilni odgovor je odgovor C.

V drugi igri Hitri prsti je bila najhitrejša Dominika Švarc Pipan (kandidatka SD). Pri sedmem vprašanju se ji je zataknilo, zato je izkoristila Klic v sili, a vseeno podala napačen odgovor. Dobitek 300 evrov je namenila humanitarnemu društvu Upornik.

Dominika Švarc Pipan je napačno odgovorila na sedmo vprašanje. Pravilni odgovor je odgovor D. | Foto: Dominika Švarc Pipan je napačno odgovorila na sedmo vprašanje. Pravilni odgovor je odgovor D.

Za konec se je na vroči stol uspelo prebiti tudi tretji predstavnici ženskega spola. Jasna Ružicki (kandidatka LMŠ) je pravilno odgovorila na šest vprašanj, pri sedmem pa je odstopila, saj ni bila prepričana o pravilnem odgovoru. Ko je kasneje za šalo ugibala, se je izkazalo, da bi bil odgovor pravilen. Dobitek 400 evrov je namenila Humanitarnemu zavodu VID iz Kranja.

Jasna Ružicki se je pri sedmem vprašanju odločila odstopiti od igre. | Foto: Jasna Ružicki se je pri sedmem vprašanju odločila odstopiti od igre.

Tudi moški predstavniki v posebni dobrodelni oddaji Milijonar so, čeprav jim ni uspelo priti na vroči stol, darovali nekaj denarja v dobrodelne namene. Lojze Peterle (kandidat NSi) je Slovenski karitas daroval 1.000 evrov, Davorin Kopše (kandidat SDS/SLS) je Zvezi paraplegikov Slovenije namenil 50 evrov, Lovro Centrih (kandidat Levice) pa je Zvezi prijateljev mladine Slovenije namenil 300 evrov.

Kljub temu, da jim ni uspelo priti na vroči stol, so se odločili darovati v dober namen. | Foto: Kljub temu, da jim ni uspelo priti na vroči stol, so se odločili darovati v dober namen.

Priljubljeni kviz Milijonar, ki ga vodi Slavko Bobovnik, je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri na Planetu.
Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar.
Milijonar
Novice Kandidati za evropske poslance so se pomerili v Milijonarju #video
Milijonar
Planet TV V Milijonarju razkrila neverjetno zgodbo iz otroštva #video
Ne spreglejte