Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 8. 2018,
11.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51

Natisni članek

Planet TV Ne izpusti me Mesut Özil Amine Gülşe turške serije

Četrtek, 9. 8. 2018, 11.00

5 let, 6 mesecev

Ne izpusti me

Tako je Özilu zaročenka zapela serenado #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51
Amine Gülşe

Igralka Amine Gülşe in nogometaš Mesut Özil že nekaj časa ne skrivata svoje ljubezni, Amine pa je pred časom svojemu zaročencu celo posvetila balado, ki jo je zapela in objavila na družbenem omrežju Instagram.

Mesut Özil je dodobra razburkal nemško javnost, ko je razglasil, da zaradi rasizma ne bo več nastopal v nemški reprezentanci, pri tem pa ga je javno podprla tudi njegova zaročenka in zraven zapisala: "Vedno sem s teboj. In ponosna sem nate, ljubezen moja." 

Njena objava podpore ima že več kot 385 tisoč všečkov, že marca pa je Amine zaročencu na družbenem omrežju Instagram zapela balado, ki ima že več kot 1,5 milijona ogledov. Prisluhnite:

 

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on

Amine pri nas najbolje poznamo po glavni vlogi v priljubljeni seriji Ne izpusti me, sicer pa je bila 24-letna temnolasa lepotica leta 2014 mis Turčije in je svojo državo zastopala tudi na svetovnem izboru.

Nič čudnega ni torej, da Amine veliko pozornosti vzbuja tudi v britanskih medijih, saj 29-letni Mesut igra za londonski Arsenal in ima domovanje tako v Londonu kot v Istanbulu. Medijem ni ušel niti zaročni prstan, ki ga je pokazala na fotografiji, šušlja pa se tudi, da naj bi zaljubljenca pred oltar stopila še pred koncem poletja.

 

A post shared by Mesut Özil (@m10_official) on

Amine in Mesut sta pravi mednarodni par, ona je bila namreč rojena na Švedskem, on pa v Nemčiji, a oba spoštujeta Turčijo, od koder prihajajo njuni starši in kjer občasno živita tudi sama.

Amine lahko v priljubljeni nadaljevanki Ne izpusti me spremljate od ponedeljka do petka ob 18.30 ter v soboto in nedeljo ob 19.00. Izjema je nedelja, 12. avgust, ko bo ob 18.00 na Planetu prenos tekme Prve lige Telekom Slovenije med Mariborom in Gorico.
Planet TV Kdo je kdo v seriji Ne izpusti me
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte