SiolNET. Planet TV Novosti
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Umori v gorah

Osupljiva stavba iz serije je prava policijska postaja

0,03

termometer

Od ponedeljka do srede ob 19.45 lahko na Planetu spremljate odlično kriminalno serijo Umori v gorah. Gledalci so v nemški uspešnici zagotovo opazili tudi zelo posebno stavbo, njena zunanjost predstavlja policijsko postajo glavnih junakov Benedikta Beissla in Jerryja Paulsena. Zgradba je tudi v resnici policijska postaja.

Umori v gorah Planet TV S soigralcem se razumeta brez besed

Serijo snemajo v vili Bayer v Berchtesgadnu, ki je bila zgrajena leta 1874 za praškega trgovca Josefa Bayerja. "Pravijo, da je to najlepša policijska postaja na Bavarskem. Ne poznam vseh, razumem pa, zakaj številni obiskovalci pravijo, da še niso videli lepše stavbe. Ne samo stavba, ampak tudi okolica in pokrajina so nekaj posebnega," je za nemške medije povedal pravi komandir policijske postaje Wilhelm Handke.

Umori v gorah

Od začetka snemanja Umorov v gorah se je število radovednih obiskovalcev kljub koronavirusu močno povečalo. Čeprav je notranjost policijske postaje mogoče obiskati le z dobrim razlogom, je za obiskovalce ponavadi dovolj tudi ogled njene osupljive zunanjosti. Tam je manjši park s teraso, ograjo in vodnjakom. 

Umori v gorah

Vilo Bayer bi v preteklosti skoraj zrušili in na njenem mestu zgradili davčni urad in nekaj stanovanj. V zadnjem trenutku je bila uvrščena pod spomeniško varstvo in doživela temeljito obnovo. Tako lahko gledalci arhitekturni presežek vidijo tudi v seriji Umori v gorah.

Umori v gorah so na Planetu od ponedeljka do srede ob 19.45. Po seriji pa ne zamudite resničnostnega šova Poroka na prvi pogled.

Umori v gorah Planet TV Igralka se zna pošaliti na svoj račun #foto Umori v gorah Planet TV Priljubljeno igralko bomo spremljali v novi vlogi Umori v gorah Planet TV Poletje z novo serijo Umori v gorah Rebelde Planet TV Tako je zvezdnica priljubljene serije videti danes #foto Jose Ron Planet TV Zvezdnik soigralki: Prihodnjič pred poljubi ne jej jajc
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin