Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 1. 2024,
10.19

Osveženo pred

3 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,94

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV

Torek, 9. 1. 2024, 10.19

3 mesece, 3 tedne

Razočarana nevesta razkrila, kaj se je v resnici dogajalo za kamerami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,94

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 21.40, smo lahko spremljali odločitve prvih dveh parov. Melinda in Layton sta se odločila nadaljevati zvezo tudi zunaj eksperimenta, medtem ko se je Duncan odločil, da v zvezi z Alysso ne vidi svetle prihodnosti. Močno razočarana nevesta je po šovu razkrila, kaj se je pred zaključnimi zaobljubami dogajalo za kamerami.

Kolo sreče
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Kolo sreče

Nevesta Alyssa, ki je v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija nase večkrat opozorila z nenehnim ponavljanjem, da ima doma otroka, in s tem, da so jo pogosto premagala čustva, je po šovu razkrila, kaj se je v resnici dogajalo v ozadju čustvenih končnih zaobljub.

Poroka na prvi pogled: Avstralija | Foto: Red Arrow Studios Foto: Red Arrow Studios

Na Instagramu je Alyssa razkrila, da je, čeprav je na koncu v šovu rekla "da" nadaljnji zvezi z Duncanom, dejansko razmišljala o tem, da bi prekinila zvezo, a naj bi jo nato ustvarjalci oddaje prepričali, naj spremeni svojo odločitev. 

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Nevesta po šovu poskrbela za preobrazbo: tako je videti zdaj #foto

"Nekako sem čutila, da bo Duncan rekel 'ne', ker se je v zadnjih nekaj tednih eksperimenta tako odmaknil od mene," je povedala Alyssa. "In tako sem še zjutraj pred zadnjimi zaobljubami omahovala med odgovoroma 'ja' in 'ne'."

"Producenti so me skoraj prisilili, da sem rekla 'da'. Govorili so mi 'Vidva si kar naprej govorita, da živita tako blizu, da bi bilo tako enostavno nadaljevati razmerje zunaj eksperimenta. Moraš poskusiti, vedno ti bo žal, če ne boš poskusila v resničnem svetu.' In rekla sem si, da imajo verjetno prav."

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Bi jo prepoznali? Poglejte, kako je nevesta iz šova videti brez lepotnih popravkov. #video

Alyssa verjame, da so jo hoteli o tem prepričati, ker so vedeli, kakšen bo Duncanov odgovor. "Če jaz rečem 'da' in on 'ne', iz tega nastane zgodba. Tisto so bile prave solze, res sem bila razburjena." 

Poroka na prvi pogled: Avstralija | Foto: Red Arrow Studios Foto: Red Arrow Studios

Petintridesetletnica iz Sydneyja je priznala, da je eksperiment pred tem želela večkrat zapustiti, vendar naj bi jo producenti vedno znova prepričali, naj ostane.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjak razložil, zakaj je Harrison eden njegovih najljubših udeležencev v šovu

"Vsakič, ko sem poskušala oditi, kar je bilo kar nekajkrat, so me ustavili in rekli 'Alyssa, tako si pristna in resnična, Avstralija te bo vzljubila!'" Nagovarjali naj bi jo tudi, da mora drugim pokazati, kakšen je v resnici Duncan: "Moraš ga razkrinkati, vidimo lahko, da ni pristen, vidimo, da je politik, moraš ga razkrinkati."

Alyssa je tudi sicer prepričana, da je bila v šovu slabo prikazana in da tisto, kar so gledalci lahko videli na TV-zaslonih, ni odraz dejanskega dogajanja med njo in Duncanom.

Nocoj v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija

Po skoraj treh mesecih v eksperimentu Poroka na prvi pogled: Avstralija je napočil trenutek, ko bodo Evelyn in Rupert, Tahnee in Ollie ter Lyndall in Cameron morali na zadnji ceremoniji zaobljub sprejeti odločitev, ali bodo svojo ljubezensko zgodbo prenesli tudi v resnični svet ali raje pustili vse za sabo? Vse to bomo izvedeli v nocojšnji epizodi.

Poroka na prvi pogled. Avstralija | Foto: Red Arrow Studios Foto: Red Arrow Studios

Ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu ujamete tudi nocoj ob 21.40. Pred tem ne zamudite zabavnega šova Moj dragi zmore. 

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Gledalci zgroženi nad nevesto, sestra jo brani
Umori na podeželju
Planet TV Legendarna serija vsak petek na Planetu
Oče
Planet TV Turški igralec bo zaigral v filmu z Angelino Jolie
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    

 

Ne spreglejte