SiolNET. Planet TV Novosti
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Dirka po Italiji

Razgibana 15. etapa v okolici Bergama ni prinesla spopada favoritov #video

0,01

termometer

Na kolesarski dirki po Italiji, ki jo lahko vsak večer v 30-minutnih vrhuncih spremljate tudi na Planet 2 in Planetu, še naprej čakamo na neposredni spopad favoritov, ki ga tudi zahtevna in razgibana 15. etapa v okolici Bergama ni prinesla.

Kolo sreče Planet TV Odlična novica za vse, ki radi gledate Kolo sreče #video

Rožnata majica ostaja na ramenih Francoza Bruna Armiraila, ki je danes v zaključku izgubil 30 sekund časa proti Geraintu Thomasu in Primožu Rogliču, vendar ima še vedno več kot minuto prednosti pred ostalimi. A pravi Giro se šele začenja v tretjem tednu.

Riba, raca, rak Planet TV To so znani, ki bodo kuhali v drugem tednu oddaje Riba, raca, rak

Glavni boj v 194 kilometrov dolgi 15. etapi je tako znova pripadel ubežnikom, na koncu so se za zmago udarili trije, najmočnejši pa je bi Američan Brandon McNulty iz ekipe UAE, ki je prišel do svoje prve etapne zmage na tritedenskih dirkah. Več o 15. etapi izveste v zgornjem prispevku iz informativne oddaje Planet 18.

30-minutne vrhunce etap Dirke po Italiji lahko vsak večer ujamete na Planet 2 in Planetu. Razplet tritedenske dirke pa bomo pokomentirali v posebni studijski oddaji Giro po Giru, ki bo na sporedu v nedeljo ob 20. uri na Planetu.

Primož Roglič, Geraint Thomas, Giro 2023 Sportal "Ta Giro bo prej ali slej eksplodiral"
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin