SiolNET. Planet TV Novosti
1,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prihaja veliki gasilski izziv!

1,12

termometer

Spomladi na Planet prihaja veliki gasilski izziv, v katerem bodo sodelovali požrtvovalni in vrhunsko usposobljeni gasilci in gasilke iz prostovoljnih gasilskih društev. Oddajo bosta vodila Marko Potrč in Eva Cimbola, ki tudi sama zelo spoštujeta neprecenljivo delo gasilcev.

Na Planetu v sodelovanju z Gasilsko zvezo Slovenije pripravljamo novo oddajo Gasilci, v kateri bo v ospredju nepogrešljiva dejavnost gasilskih društev, njihova usposobljenost, vrhunska pripravljenost in izjemna požrtvovalnost. V oddaji se bodo na velikem gasilskem izzivu pomerili najbolj izurjeni, najbolj vzdržljivi ter najbolj spretni gasilci in gasilke iz prostovoljnih gasilskih društev.

Marko Potrč in Eva Cimbola Marko Potrč in Eva Cimbola "Oni imajo svoje službe, svoja življenja – dejansko si trgajo svoj prosti čas za to, da rešujejo življenja in premoženja nas, ki jih potrebujemo," pravi voditelj Marko Potrč, ki zelo spoštuje delo prostovoljnih gasilskih društev. Medtem ko bo v oddaji spremljal gasilce med težavnimi preizkusi, bo Eva Cimbola govorila z gosti iz občinstva ter podporniki gasilskih društev.

Tekmovanje bo potekalo na najzahtevnejših gasilskih poligonih doslej, ki bodo zgrajeni pod strokovnim vodstvom gasilskih strokovnjakov. V vsaki oddaji se bosta dve gasilski društvi pomerili na treh poligonih, največji izziv pa bo predstavljal Veliki ognjeni poligon. Na koncu bo zmagovalno prostovoljno gasilsko društvo poleg častnega pokala prejelo donacijo ​v višini 30 tisoč evrov.

Veliko pozornosti bomo namenili tudi preventivnim ukrepom za varnost ljudi, projekt pa bo spremljala dobrodelna nota, saj bomo s pomočjo gledalcev zbirali sredstva za Ustanovo za pomoč družinam ponesrečenih gasilcev Metoda Rotarja.

 

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 154
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin