Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 7. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,62

1

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Jackson Lonie Olivia Frazer

Sreda, 20. 7. 2022, 8.00

1 leto, 9 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Žena na moževe prijatelje ni naredila dobrega vtisa, saj je storila to ...

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,62

1

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45, so zakonci spoznavali, kako njihovi partnerji živijo v resničnem življenju, in ugotavljali, ali na podlagi tega vidijo skupno prihodnost z njimi. Jackson je Olivii povedal, da je za njuno skupno pot bistveno, da se ujame z njegovimi prijatelji. Olivia pod tem pritiskom ni najbolje delovala in zato nanje ni naredila najboljšega vtisa …

Jackson in Olivia sta se odpravila v njegovo stanovanje, Olivia pa je bila zaradi tega precej pod pritiskom, saj ji je mož vnaprej povedal, da je njeno razumevanje s prijatelji in družino ključno za njuno skupno nadaljevanje. Sprva je ženo predstavil svojima sostanovalcema Molly in Damu ter jima tudi na hitro opisal, kako se je njegov zakon odvijal do zdaj. Ob tem je poudaril, da je ob pikrih komentarjih, ki jih je njegova žena mrmrala med opravičevanjem Domenice, spoznal prvo negativno lastnost svoje žene.

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Olivia in Jackson
Planet TV Žena je storila to in povsem razočarala moža

Pritisk ustvarjanja dobrega prvega vtisa je Olivio pognal v predstavitev svoje plati odmevnega spora. Nato se je označila s kletvico in dodala, da bo Domenico sovražila do konca življenja. Jacksonovi prijatelji so se ob tem nerodno zasmejali, Olivia pa je razkrila še, da še vedno sovraži tudi nekatera dekletca iz vrtca, nato pa je z njimi delila še zgodbo o tem, da so jo prosili, naj bo družica na poroki najboljše prijateljice.

Jacksona je med ženinim pripovedovanjem vidno skrbelo. | Foto: Printscreen MAFS Australia Jacksona je med ženinim pripovedovanjem vidno skrbelo. Foto: Printscreen MAFS Australia "Za obleke družic je izbrala neke rjave obleke in me vprašala, ali so mi všeč. Jasno sem ji povedala, da jih sovražim. Bile so namreč ostudne," je začela Olivia. Jackson je že takrat dobil skrb vzbujajoč izraz na obrazu, saj je čutil, da zgodba ne bo peljala v pravo smer. Olivia je nadaljevala pripovedovanje in razkrila, da je zaradi tega izgubila svoje mesto družice, a je nevesta nato zahtevala, da dobi nazaj obleko, za katero je Olivia sicer sama plačala skoraj 400 dolarjev.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ta nevesta je z možem že posnela vroč domači video, ki pa se je izkazal za polomijo #video

"Razrezala sem jo in ji jo poslala v kosih," je za konec povedala Olivia, ki pa od prijateljev svojega moža na to izjavo ni prejela želenih odzivov. Milo rečeno tako Olivia nanje ni naredila dobrega prvega vtisa, Jackson pa ji je že pred obiskom povedal, da je to ključno za njuno skupno prihodnost. Je Olivia s svojim vedenjem poskrbela za nov kamen spotike v njunem zakonu? Odgovor izveste že v današnji epizodi.

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45! Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi novo turško serijo Zdravnik brez vesti (Hekimoglu). Ta se od ponedeljka do petka začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Žena po odhodu razkrila: Intimna sva bila proti moji volji
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Varanje, laganje in pogrevanje starih zamer postajajo vse bolj priljubljene dejavnosti
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Nepričakovan zaplet: v lase sta si skočili dve nevesti, tretja je zapustila snemanje
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte