SiolNET. Planet TV Novosti
0,93

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Mirko Mayer: Ni teme ali funkcije v državi, ki bi v Argumentu imela protekcijo #video

0,93

termometer

Mirko Mayer
Vsak četrtek ob 21. uri na Planetu ne zamudite oddaje Argument z Mirkom Mayerjem. Foto: Bojan Puhek

Katastrofalne razmere na otroški srčni kirurgiji, korupcija v državi, presenetljivo veliko število oprostilnih sodb. To je le nekaj tem, ki jih bodo morali pristojni pojasniti nam, državljanom, v novi analitični pogovorni oddaji Argument. A tik pred začetkom nove oddaje smo voditelja Mirka Mayerja postavili na drugo stran njegove mize, kjer bo soočal goste in od njih terjal argumente. Kako se je odrezal, preverite v spodnjem videu.

 

Argument bo znova na sporedu v četrtek ob 21. uri na Planetu. Nova analitična pogovorna oddaja z Mirkom Mayerjem bo preglasila hrup z argumenti in se pri tem oprla na poglobljene analize, soočenja, preiskovalne prispevke in kredibilne sogovornike. Ne zamudite!
Studio Argument Planet TV Razkrivamo vam studio nove oddaje Argument #video Mirko Mayer Planet TV Pred Mirkom Mayerjem nov izziv Argument Planet TV Argument prvič na Planetu že v četrtek, 10. januarja

 

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • mali49 / 10.01.2019. ob 13:09 +1 - 1

  Mirko, če te ne bi poznal še iz kanala A, bi ti še verjel, da boš nevtralen. Znam te ja, puško, kad si pištol bila, bi rekli na jugu.

  +1 - 1
 • darja24 / 10.01.2019. ob 17:31 0 0

  Začnite prvo oddajo kar z SLO fenomenom Dražgoše ! Za nekatere slava za druge sramota ! To, prav ta razklanost je naša realnost. Sovražnega govora bo tam v nedeljo dovolj za celo leto.

  0 0
 • venaesectio / 10.01.2019. ob 21:57 0 0

  Postsocialistična SLO močno trpi za sindromom, ki ga je prvi opisal že Robert K. Merton. Amerika, recimo, ima to srečo, da njene elitne univerze eliminirajo primitivizem, ki vanje zaide, Slovenske pa, zaradi splošne korupcije v družbi, tega ne zmorejo. Zato so posledice zanikrnih univerz v SLO splošne in v praksi stopajo v veljavo, tudi kjer znanje je. Zlasti v robnih primerih stroka nikoli ne zmaga. Zanimivo pa je, da je komunizem tak filter deloma imel.

  0 0
delitve: 13
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin