SiolNET. Planet TV Novosti
1,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pred Mirkom Mayerjem nov izziv

1,90

termometer

Mirko Mayer | V četrtek, 10. januarja, bo prvič na sporedu oddaja Argument z Mirkom Mayerjem. | Foto:
V četrtek, 10. januarja, bo prvič na sporedu oddaja Argument z Mirkom Mayerjem.

Afera Zavod Kengurujček, zakulisje odstopov ministrov v koaliciji, zgodovinski uspeh Luke Dončića. Takšne in drugačne teme bo Mirko Mayer skupaj z gosti jemal pod drobnogled v novi oddaji Argument, ki si jo boste lahko prvič ogledali že ta četrtek ob 21. uri na Planetu.

Omejitev klasične dnevnoinformativne oddaje je v tem, da se vse zelo hitro konča. Zgodbe, predstavljene v dnevnih oddajah, gredo ob nastopu nove teme hitro v pozabo. A pri oddaji Argument bo drugače, pove voditelj in urednik Mirko Mayer. Tema, ki bo za navadnega človeka še kako pomembna in pereča, bo v Argumentu obdelana z vseh mogočih zornih kotov.

"Oddaja Argument bo zelo razgibana. Poleg poglobljenih raziskovalnih novinarskih prispevkov bomo za vas pripravili tudi javljanja s terena, z gosti pa se bodo soočali tudi hišni komentatorji in analitiki. Zamisel je namreč ta, da gostje nimajo nasproti samo mene, voditelja, temveč kar ves kup ljudi, ki bodo izzivali njihov argument," pojasni Mirko Mayer.

Mirko ima sicer za seboj že ogromno voditeljskih in uredniških izkušenj, a nove oddaje se še posebej veseli. Ta s seboj prinaša tudi nekaj izzivov. Med drugim povsem nov studio, ki je veliko večji od tistega, v katerem je voditelj delal do zdaj. "Vsekakor bo tako svojevrsten izziv, kako ta prostor upravičiti, ga izkoristiti, narediti najbolj dinamično informativno oddajo ta hip, kar je naša želja," dodaja sogovornik.

Oddajo Argument si lahko prvič ogledate ta četrtek ob 21. uri na Planetu. Ne zamudite!
Argument Planet TV Argument prvič na Planetu že v četrtek, 10. januarja Argument Planet TV Čas je za pravi Argument
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 18
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin