SiolNET. Planet TV Novosti
0,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Čas je za pravi Argument

0,31

termometer

Na Planet kmalu prihaja nova oddaja in nov način podajanja informativnih vsebin. Oddaja Argument je nova polemična oddaja z Mirkom Mayerjem, ki bo preglasila hrup z argumenti in se pri tem oprla na poglobljene analize, soočenja, preiskovalne prispevke in kredibilne sogovornike.      

Kako naj verjamemo, da bodo rekordno dolge čakalne vrste na hodnikih naših bolnic že čez eno leto samo stvar preteklosti? Je v redu, če nam železnico gradijo z madžarskimi milijoni Viktorja Orbana? Kako strah naj nas bo slovenskih nadvozov in viaduktov? Naj se kar navadimo na zamaskirane oborožene moške v naših gozdovih? Kdo izbira svetovalce predsedniku vlade? In zakaj se ljudje, ki smo jim dali svoj glas, ne pogovarjajo med sabo?

Argument | Foto:

V novi oddaji z Mirkom Mayerjem bodo hrup preglasili argumenti. V oddaji bomo o najbolj pomembnih zgodbah dneva soočili stroko, politični vrh, ugledne komentatorje in analitike. Oddaja Argument bo pogledala v ozadje najpomembnejših zgodb dneva, predstavila najbolj poglobljeno analizo dneva, preiskovalne prispevke in v živo z zadnjimi informacijami s terena in kredibilnimi sogovorniki povezala vse ključne akterje.

Argument | Foto:

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin