SiolNET. Planet TV Novosti
4,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Jure Godler si je privoščil Slavka Bobovnika, kakšne bodo posledice? #video

4,63

termometer

Milijonar

Jure Godler velja za voditelja z najbolj nabrušenim jezikom na slovenskih televizijah. Pred njim ni varen nihče. Tokrat si je privoščil celo legendo slovenske televizije in voditelja oddaje Milijonar Slavka Bobovnika.

Jure je odličen imitator in tokrat se je v svoji oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem prelevil tudi v voditelja Slavka Bobovnika. Občinstvo je šale na račun Bobovnika pospremilo z glasnim smehom, Godlerja pa je vseeno bolj skrbelo, kako bo vse skupaj sprejel legendarni voditelj. Za vsak primer se mu bo v naslednjih dneh na hodnikih televizije raje izogibal.

Kako je Jure Godler imitiral Slavka Bobovnika, si poglejte v spodnjem videu:

Priljubljeni kviz Milijonar, ki ga vodi Slavko Bobovnik, je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri, oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem pa vsak četrtek ob 22.30 na Planetu.
Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar.
Milijonar Planet TV To se v Milijonarju še ni zgodilo #video Milijonar Planet TV Tako so se v Milijonarju odrezali kandidati za evropske poslance #foto Milijonar Planet TV Tekmovalec kviza Milijonar navdušil z dobrodelno gesto #video Trusted Brand Planet TV Slavko Bobovnik že šestič zapored prejel nagrado zaupanja

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin