SiolNET. Planet TV Novosti
7,57

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

To se v Milijonarju še ni zgodilo #video

7,57

termometer

Milijonar

Priljubljeni kviz Milijonar si boste lahko ogledali tudi nocoj ob 20. uri na Planetu. Bomo pa v tokratni oddaji priča nenavadnemu dogodku, ki se v tej sezoni oddaje še ni pripetil.

Za tekmovalce, ki so se tokrat merili v igri Hitri prsti, je bilo vprašanje, kot kaže, prezahtevno in v predvidenem času nikomur od šesterice ni uspelo podati odgovora s pravilnim zaporedjem. To se je zgodilo prvič v tej sezoni kviza Milijonar. Voditelju Slavku Bobovniku nato ni preostalo drugega, kot da tekmovalcem postavi novo vprašanje. Več v v videu.

Komu od kandidatov se je nato vendarle uspelo prebiti na vroči stol in kako dobro se je v igri Milijonar odrezal, pa preverite nocoj ob 20. uri na Planetu.

Priljubljeni kviz Milijonar, ki ga vodi Slavko Bobovnik, je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri na Planetu.
Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar.
  Milijonar Planet TV Tako so se v Milijonarju odrezali kandidati za evropske poslance #foto Milijonar Planet TV V Milijonarju razkrila neverjetno zgodbo iz otroštva #video Milijonar Novice Kandidati za evropske poslance so se pomerili v Milijonarju #video Milijonar Planet TV Tekmovalec kviza Milijonar navdušil z dobrodelno gesto #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin