SiolNET. Planet TV Novosti
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slavko Bobovnik že šestič zapored prejel nagrado zaupanja

0,10

termometer

Trusted Brand

Slavko Bobovnik, voditelj kviza Milijonar na Planetu, je že šestič zapored prejel naziv Trusted Brand za najbolj zaupanja vrednega televizijskega voditelja.

Revija Reader's Digest Slovenija in Mladinska knjiga sta že trinajstič podelila priznanja blagovnim znamkam in osebnostim, ki jim Slovenci najbolj  zaupamo. Nagrado Trusted Brand so podelili v 33 kategorijah, med najbolj zaupanja vrednimi osebnostmi v Sloveniji pa so poleg Slavka Bobovnika tudi smučarka Ilka Štuhec, poslovnež Ivo Boscarol ter glasbena skupina Siddharta.

Trusted Brand

"Lani sem obljubil, da bo to moje zadnje tovrstno priznanje, ampak zgodi se, da me gledalci ne ubogajo vedno. Imamo pa v Sloveniji - glede na to, da mene prenašajo že 40 let - zagotovo najbolj potrpežljivo občinstvo na svetu," je Slavko Bobovnik šaljivo komentiral nagrado in dodal: "Res sem imel in imam veliko srečo. Nekaj vsaj približno podobnega želim kolegicam in kolegom, ki jih boste na ekranih gledali v prihodnje."

"Hvala vsem za oddani glas, hvala tudi Mladinski knjigi in reviji Reader's Digest ter tistim, ki so mi in mi še vedno odpirajo vrata na ekran," še dodaja in prizna, da v tem poslu človek ne more ravno obogateti, vendar ga bogatijo tudi tovrstna priznanja.

Trusted Brand

Letošnja raziskava se je od preteklih razlikovala po tem, da zaupanja vrednih blagovnih znamk niso izbirali le naročniki revije Reader's Digest, ampak so jo razširili na reprezentativni vzorec celotne populacije v Sloveniji.

Kviz Milijonar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20.00.

 

Redaers Digest, podelitev nagrad 2019. Novice Telekom Slovenije prejel nagrado za najbolj zaupanja vredno znamko #foto Milijonar Planet TV Težka življenjska zgodba tekmovalca ganila Slavka Bobovnika #video   Milijonar Planet TV Nogometaš navdušil v kvizu Milijonar #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin