Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 7. 2018,
18.00

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,04

Natisni članek

Vice dokumentarna serija moda lepota zadnjica

Sreda, 25. 7. 2018, 18.00

5 let, 9 mesecev

Država, kjer so obline nekaj zaželenega #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,04
Okrogla zadnjica | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Medtem ko zahodni svet časti čim bolj vitko telo, je v številnih afriških državah povsem drugače. Ženske so za bujne obline pripravljene narediti marsikaj zelo bizarnega. Ena takšnih dežel je Kongo, kamor se je podala mlada novinarka Hailey, ki v novi dokumentarni seriji na Planet TV raziskuje modo različnih držav sveta in njeno manj bleščeče ozadje.  

Novo tematsko serijo zanimivih dokumentarnih filmov, ki razkrivajo modo po svetu in nič kaj bleščeče ozadje modne industrije, lahko od ponedeljka do petka ob 22.30 spremljate na Planet TV. Novega dela ne zamudite že danes!
Planet TV Ko moda razkriva družbene probleme

Obilna zadnjica, konkretna stegna in okrogel trebušček. To je nekaj, česar si večina mladih žensk v zahodnem svetu nikakor ne želi. Še več, za to, da bi bile kar se da vitke in da na sebi ne bi imele niti grama maščobe, so pripravljene plačevati drage lepotne tretmaje ali pa vsaj redno obiskovati takšne in drugačne vadbe oziroma se potiti v fitnesu ob spremstvu osebnega trenerja. Da o strogih dietah, ki s seboj prinesejo mnogo odrekanja, niti ne govorimo.

Povsem drugačna zgodba je v Kongu, v novi dokumentarni seriji Vicelanda ugotavlja mlada novinarka Hailey Gates. Ženske in dekleta tam si nadvse želijo biti bolj okrogle. To jim pride še posebej prav pri plesanju afriških plesov. Kratek izsek si oglejte v videu spodaj.

Obsedenost z ogromno zadnjico je med ženskami v Kongu prestopila meje zdravega razume. Mnoge namreč obiskujejo vrače ter se odločajo za do zdravja nevarne metode v prepričanju, da jim bo to pomagalo do obilne zadnjice. Eden od najbolj bizarnih trendov, za katerega zdravniki tam še posebej opozarjajo, kako nevaren je, vključuje rektalno vbrizgavanje v vodi raztopljene jušne kocke.

Več boste izvedeli v nocojšnji epizodi Vicelandove serije Države skozi modo, ki bo na sporedu ob 22.30 na Planet TV. Ne zamudite!
obline
Trendi To so obline, ki spreminjajo svet mode #foto
Anna Victoria
Trendi Instagram zadnjica proti zadnjici v resničnem življenju #foto
Nataša Mernik
Trendi Kako so obline osvojile tudi slovensko modno znamko #video #foto
Ne spreglejte