SiolNET. Planet TV Novosti
0,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Danes še en dvoboj Roglič-Pogačar v živo na Planet 2 #video

0,31

termometer

Po sobotni Dirki po Emiliji, na kateri je slavil Primož Roglič, nas danes čaka še ena kolesarska poslastica. Na Planet 2 si boste v neposrednem prenosu z začetkom ob 15. uri lahko ogledali Dirko po treh dolinah Vareseja, na kateri bosta tudi tokrat nastopila oba najboljša slovenska kolesarja Primož Roglič in Tadej Pogačar.

Dirka po Emiliji Planet TV Na Dirki po Emiliji slavje Rogliča #video

Kolesarsko dogajanje je v teh dneh zelo pestro, v glavnih vlogah pa oba slovenska šampiona. Medtem ko številni svetovni mediji ugibajo, za katero moštvo bo v prihodnjih sezonah vozil Primož Roglič, ki zapušča Jumbo-Vismo, navijači nestrpno pričakujejo njegov naslednji obračun s Tadejem Pogačarjem.

Pogačar Roglič Tour Planet TV Prvi letošnji spopad med Rogličem in Pogačarjem v živo na Planetu

Po sobotnem spektaklu na Bologno se bosta Slovenca udarila na še eni italijanski klasiki. Dirka po treh dolinah Vareseja je na sporedu danes, tudi z neposrednim prenosom na Planet 2 od 15. ure naprej. 

Dirka po Hrvaški Planet TV Dramatičen konec Dirke po Hrvaški, v torek nov dvoboj Roglič–Pogačar

Več o dogajanju pred današnjo dirko izveste v zgornjem prispevku iz informativne oddaje Planet 18.

Obračun med Rogličem in Pogačarjem na Dirki po treh dolinah Vareseja si v neposrednem prenosu lahko ogledate na Planet 2 od 15. ure naprej.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Katastrofa med snemanjem oddaje: poplave udeležencem niso prizanašale #video Kolo sreče Planet TV Poglejte, kaj je moral v oddaji početi priljubljeni voditelj #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin