SiolNET. Planet TV Novosti
0,94

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Animirani film, zaradi katerega je jokala Jennifer Lopez

0,94

termometer

Jennifer Lopez
Foto: Getty Images

V soboto ob 16.40 si boste lahko na Planetu ogledali animirani film Domov (Home), ki je sinhroniziran v slovenščino. Kljub temu pa je zanimivo, kako so svoje like doživljali igralci, ki so glasove posodili v originalni različici. Med njimi so bili pevka Rihanna, Jennifer Lopez, Jim Parsons in Steve Martin.

Planet TV Planet TV Sobotna filmska premiera: Domov

Jennifer Lopez je priznala, da je bila zelo čustvena, ko je sinhronizirala risanko, saj se je morala vživeti v mamo, ki je izgubila hčerko. "Bilo je veliko jokanja, kričanja in obupa," je rekla. "Bilo je intenzivno." Prav tako je za medije povedala, da upa, da bodo mladi gledalci razumeli pomembno sporočilo filma: "Ni pomembno, kje na svetu ste, ko ste z ljudmi, ki jih imate radi, potem ste doma."

Planet TV

Jim Parsons, ki je prevzel vlogo Nezemljana Oh, je povedal, da je bil "živčen" ob svojem prvem animiranem projektu. "Ko sem videl risbo tega malega lika, sem si zares močno želel tega, ampak nisem bil prepričan, da sem dovolj dober za to vlogo. Mislil sem si, da bi to moral narediti nekdo z boljšim glasom, ampak na srečo so hoteli mene." Dodal je, da je bila to zanj ena najlepših izkušenj v svetu filma.

Planet TV Foto: Getty Images

Zanimivo je tudi, kako je pri projektu pristala pevka Rihanna, ki tovrstnih izkušenj prej ni imela. Režiser Tim Johnson je o iskanju igralke, ki bi dala glas temnopolti risani junakinji Tip, povedal: "Ko smo poskušali najti glas s Karibov, je nekdo rekel, da je Rihanna s Karibov. Temu smo se vsi nasmejali in si mislili, da ona tega ne bi nikoli naredila. Izkazalo pa se je, da obožuje animirane filme in je takoj sprejela vlogo."

Planet TV

V slovenski verziji filma, ki si jo boste v soboto lahko ogledali na Planetu, so likom glasove posodili Gašper Jarni, Saša Pavlin Stosić, Jožef Ropoša, Jure Mastnak, Nina Ivanič in Jernej Kuntner.

Sinhronizirana animirana pustolovščina Domov (Home) bo na sporedu v soboto, 13. julija, ob 16.40 na Planetu.

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Planet TV Planet TV Nedeljska akcija s kultnim Hulkom Planet TV Planet TV Nova doza adrenalina z Jasonom Stathamom

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin