SiolNET. Planet TV Milijonar
1,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Z zabavno razlago pojasnil, zakaj ima toliko otrok #video

1,85

termometer

Tudi nocoj ob 20. uri lahko na Planetu ujamete kviz Milijonar. V tokratni oddaji je sin enega od tekmovalcev, ki je sedel med občinstvom v studiu,  voditelju Slavku Bobovniku na zabaven način pojasnil, kaj je glavni razlog, da se je odločil imeti kar pet otrok.

V oddaji, ki si jo boste nocoj lahko ogledali na Planetu, bo na vroči stol sedel tudi Lojze Petelin, ki ima dva sinova in štiri vnuke. Tekmovalec je pojasnil, da je oče vseh štirih vnukov starejši sin. Oba sinova pa v kratkem pričakujeta vsak še po enega otroka. Sin Domen, ki je očeta spremljal v studiu, je voditelju nato pojasnil, zakaj se je odločil imeti kar pet otrok.

"Pet jih bo, ker se pišem Petelin. Če bi bil Osmelin, bi jih bilo osem. Ostanimo pri tem," se je pošalil ter nasmejal voditelja in občinstvo v studiu. Več v zgornjem videu.

Kviz Milijonar je na sporedu v PONEDELJEK in TOREK ob 20. uri na Planetu.
Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
Milijonar Planet TV Izjemni tekmovalec iz Milijonarja si je z nagrado izpolnil skrito željo #foto Gorski čuvaj Planet TV To je privlačni sin italijanskega zvezdnika #foto Asli Enver Planet TV To si je turška zvezdnica obljubila za novo leto  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin