SiolNET. Planet TV Milijonar
6,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Izjemni tekmovalec iz Milijonarja si je z nagrado izpolnil skrito željo #foto

6,65

termometer

Milijonar

Vsi se še dobro spomnimo tekmovalca Tadeja, ki je pred kratkim s svojim znanjem navdušil v kvizu Milijonar in se ustavil šele pri 14. vprašanju. Mariborčan zelo rad potuje in v oddaji je povedal, da bi rad del nagrade namenil tudi za obisk Laponske. Željo si je pred dnevi tudi izpolnil in nam zaupal, kaj vse je tam doživel.

Tadej Ojsteršek v oddaji Milijonar ni samo pravilno odgovarjal na vprašanja, temveč je vsak svoj odgovor tudi utemeljil z zanimivimi razlagami. Med pogovorom z voditeljem Slavkom Bobovnikom je razkril, da je veliko znanja pridobil tudi med potovanji po različnih koncih sveta. Med kraji, ki bi jih zelo rad obiskal, če bi v kvizu zaslužil dovolj denarja, pa je omenil tudi Laponsko.

Planet TV Planet TV Neverjetni tekmovalec se je ustavil šele pri 14. vprašanju #video

In pred dnevi se je res odpravil tja. "Najbolj se mi bodo v spomin zagotovo vtisnile različne vožnje v sklopu arktičnih doživetij: en kilometer z jelenjo vprego, pet kilometrov s haski (pasjo) vprego in deset kilometrov z motornimi sanmi, čeprav je bilo v Rovaniemiju čudovito obiskati tudi Božičkovo vas in Santa Park ter se tam srečati z Božičkom in z njim celo spregovoriti nekaj besed.

Če bi moral izpostaviti svoje najljubše doživetje, bi izbral vožnjo z motornimi sanmi, ki me je izjemno navdušila," nam je povedal Tadej, ki si želi preostanek denarja čim bolje izkoristiti in porabiti za življenjski in navsezadnje tudi karierni preboj.

"Ko pa bom spet začel razmišljati o naslednjih destinacijah, so na vrhu seznama želja belgijska Flamska (Flandrija), Rusija, Škotska in morda celo Egipt," je sklenil Mariborčan.

Nekaj utrinkov z njegovega potovanja po Laponski si lahko pogledate v spodnji fotogaleriji:

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6
Oddaja Milijonar bo na sporedu tudi nocoj ob 21. uri.

Planet TV

Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
Planet TV Planet TV Takega tekmovalca pa še ne: Bobovnik želel zapustiti svoj stol #video Planet TV Planet TV "Če je uspelo meni, lahko tudi drugim!" #intervju Milijonar Planet TV Priljubljeni pevec zasedel Bobovnikov stol v Milijonarju #foto  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin