SiolNET. Planet TV Milijonar
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Takega tekmovalca pa še ne: Bobovnik želel zapustiti svoj stol #video

10

termometer

V oddaji Milijonar, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 21. uri, bo svojo pot proti 15. vprašanju nadaljeval tekmovalec Tadej Ojsteršek. S svojim znanjem je tako navdušil voditelja Slavka Bobovnika, da je ta dobil občutek, da ga tekmovalec sploh ne potrebuje.

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar!

Tadej je že v prvi oddaji pokazal veliko znanja, čeprav je pri prvem vprašanju potreboval glas ljudstva. V oddaji, ki si jo boste lahko ogledali nocoj, pa je svojim znanjem dobesedno osupnil voditelja in občinstvo v studiu. Pred vsakim odgovorom je svojo odločitev namreč pojasnil tako podrobno, da je voditelj Slavko Bobovnik dobil občutek, da ga v studiu sploh ne potrebuje. 

Planet TV Planet TV Odgovor obrazložil z vicem in dobro nasmejal Bobovnika #video

"Jaz se bom zdaj usedel tja, vi preberite vprašanje in povejte, kaj si mislite, jaz pa vam bom samo kimal. Prav?" se je pošalil Bobovnik, ko je opazil, da 30-letnik ve veliko več, kot ima sam o pravilnih odgovorih izpisano na svojem monitorju. Več v zgornjem videu.

Tadej Ojsteršek je osupnil z znanjem v kvizu Milijonar. Tadej Ojsteršek je osupnil z znanjem v kvizu Milijonar.

In od kod Tadej črpa svoje znanje?

"Ker sem trenutno brezposeln, imam veliko časa za nabiranje novega znanja in raziskovanje po spletu, veliko sem se naučil tudi z gledanjem nekaterih kvizovskih oddaj in igranjem številnih spletnih kvizov znanja, prav tako sem veliko znanja pridobil na vodenih izletih po različnih evropskih zgodovinskih mestih in državah. V mladosti sem prebral veliko knjig, tako strokovnih, poljudnoznanstvenih kot tudi leposlovnih," je pojasnil Mariborčan.

Kako visoko po Milijonarjevi lestvici bo splezal tekmovalec Tadej, lahko preverite v nocojšnji oddaji Milijonar ob 21. uri na Planetu.

Planet TV

Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
Milijonar Planet TV Tekmovalec je razkril, da je diplomiral pri 49 letih #video Planet TV Planet TV Ob napačnem odgovoru bi jo doma čakala odpoved #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 53
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin