SiolNET. Planet TV Milijonar
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Vprašanje mu ne bi moglo biti bolj pisano na kožo #video

0,53

termometer

Tudi nocojšnji večer lahko preživite v družbi Milijonarja in voditelja Jureta Godlerja, ki bo tudi tokrat poskusil najti nekoga, ki bi bil kos vsem petnajstim vprašanjem. Svojo srečo bo poskusil Igor iz Komende, ki je pri enem od vprašanj razkril zanimivo prigodo. 

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Računalnik Spartakus, kot ga pogosto imenuje voditelj Jure Godler, je tokrat tekmovalcu zastavil vprašanje, povezano s hobotnicami. Tekmovalec je zato razkril, da se je kot otrok rad potapljal na dah in lovil tudi hobotnice.

In ravno med lovom na hobotnice je utrpel poškodbo ušesnega bobniča, saj je prehitro priplaval iz globine na površje. Posledice čuti še danes, saj na eno uho nekoliko slabše sliši.

Miha Hercog Saša Lendero Planet TV Hčerka o zaroki Saše Lendero in Mihe Hercoga: Vesela, a tudi malo jezna #video

Povedal je, da bi prav zaradi te prigode hobotnice moral res dobro poznati, zato tudi za odgovor ni potreboval veliko časa. Več v zgornjem videu.

Na dolžnosti Planet TV Tretja sezona ene najboljših britanskih kriminalnih serij

Tudi sicer je tekmovalec pokazal res veliko znanja in obeta se nam zelo napet večer s kvizom Milijonar.

Kviz Milijonar je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45. Na Planet pa že v nedeljo, 4. aprila, ob 19.45 prihaja nov kviz Piramida sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem.

Piramida sreče Planet TV Prijavite se na kviz Piramida sreče Piramida sreče Planet TV Jonas Žnidaršič: Potrebno bo znanje, malo pa bo treba biti od sreče tudi 'poljubljen' #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin