SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Na dolžnosti

Tretja sezona ene najboljših britanskih kriminalnih serij

0,02

termometer

Na dolžnosti

Ob torkih in sredah ob 21.35 lahko na Planetu spremljate že 3. sezono britanske kriminalne serije Na dolžnosti. Odlična serija je bila nominirana za več prestižnih nagrad bafta, na spletni strani IMDb pa ima visoko oceno 8,7. Prvi del nove sezone bo na sporedu že nocoj!

Britanska kriminalna serija Na dolžnosti (Line of Duty) nam je v prvi sezoni predstavila Steva Arnotta, ki so ga premestili v protikorupcijsko enoto AC-12, kjer je začnel preiskovati vplivnega policista, detektiva Tonyja Gatesa. V drugi sezoni je bilo v ospredju preiskovanje sumljivega poklicnega ravnanja inšpektorice Lindsay Denton (Keeley Hawes), v tretji sezoni pa ekipa višjega inšpektorja Teda Hastingsa, narednika Steva Arnotta in kriminalistke Kate Fleming vodi preiskavo o ravnanju narednika Dannyja Waldrona (Daniel Mays).

Steve Arnott (Martin Compston) in Kate Fleming (Vicky McClure) na terenu, Steve Arnott (Martin Compston) in Kate Fleming (Vicky McClure) na terenu,

Steva Arnotta igra Martin Compston, škotski igralec, ki je bil najprej poklicni nogometaš. Svoj igralski debi je doživel v filmu Sladkih šestnajst (Sweet Sixteen) Kena Loacha, ki je leta 2002 doživel velik uspeh v Cannesu in Martinu prinesel veliko prepoznavnost ter nekaj nagrad. 

Na dolžnosti Planet TV Zaradi škotskega naglasa ne dobi vlog

Kate Fleming, Arnottovo partnerko v seriji, igra Vicky McClure, medtem ko se v tretji sezoni zasedbi pridružuje Daniel Mays. Ta igra narednika Dannyja Waldrona, zgodba pa se začne, ko policijska enota pod njegovim vodstvom med pregonom ubije zločinca. Ekipa AC-12 najde dokaze, ki kažejo, da ni šlo za samoobrambo, ampak hladnokrven umor.

Narednik Danny Waldron s svojo ekipo v 3. sezoni seriji Na dolžnosti Narednik Danny Waldron s svojo ekipo v 3. sezoni seriji Na dolžnosti

Serijo Na dolžnosti je ustvaril Jed Mercurio, eden najboljših britanskih scenaristov, in zanjo prejel tudi nagrado britanskih scenaristov. Serija je bila sicer nominirana za več prestižnih nagrad bafta, prejela pa je nagrado Kraljevske televizijske družbe in nagrado združenja novinarjev (Broadcasting Press Guild). Na spletni strani IMDb ima serija visoko oceno 8,7.

Vrhunsko britansko kriminalno serijo Na dolžnosti spremljajte ob torkih in sredah ob 21.35 na Planetu.
Odtenki modre Planet TV Nova sezona Odtenkov modre z Jennifer Lopez Umori na podeželju Planet TV Ob četrtkih in petkih raziskujemo Umore na podeželju Piramida sreče Planet TV Jonas Žnidaršič: Potrebno bo znanje, malo pa bo treba biti od sreče tudi 'poljubljen' #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin