SiolNET. Planet TV Milijonar
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Milijonarju se bosta preizkusila Tinkara Kovač in Izak Ban

0,03

termometer

V soboto ob 20. uri bo voditelj Jure Godler v kvizu Milijonar gostil tudi Tinkaro Kovač in Izaka Bana, ki bosta na vprašanja odgovarjala za dober namen.

Legendarni kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem je na Planetu ob sobotah ob 20. uri, v odgovarjanju na vprašanja pa se najprej preizkusijo prijavljeni tekmovalci in tekmovalke, nato pa se za dobrodelni namen na vroči stol usede tudi kakšen znan obraz.

Milijonar Planet TV V Milijonarju je poskrbel za obilo zabave in odličen dosežek #video

V prejšnjih sobotah so bili to raper Klemen Klemen, igralec Robert Korošec, pevka Sendi in vsestranski Tomaž Mihelič, to soboto pa bosta svoje znanje za dober namen v tandemu preizkusila pevka Tinkara Kovač in pianist ter pesnik Izak Ban.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

"Izak je moj mlajši kolega in tisti človek, na katerega sem takoj pomislila, ko sem se vprašala, kdo je najbolj pameten človek v moji neposredni bližini," je voditelju zaupala Tinkara Kovač, mladenič pa je sam o sebi povedal: "Jaz sem vse na p: pianist, pesnik in prodajalec starin v prostem času."

Levji dvoboj Planet TV Ti filmi bodo popestrili vikend na Planetu

Izak in Tinkara sta se sicer prvič spoznala in sodelovala, ko je imel Izak le 11 let, od takrat pa sta že večkrat združila moči tudi v različnih dobrodelnih projektih. Tokrat bosta na Milijonarju skupaj skušala zbrati čim več denarja za Društvo prijateljev mladine.

Kako sta se Tinkara Kovač in Izak Ban odrezala v odgovarjanju na vprašanja v Milijonarju preverite v soboto, 18. marca, ob 20. uri na Planetu. Po Milijonarju bo v soboto ob 21.30 na Planetu še prisrčna komedija Pametni punci (Booksmart), ki jo je režirala Olivia Wilde in je bila nominirana tudi za bafto in zlati globus.

Poroka na drugi pogled Planet TV Tanja Kocman: Mislim, da je to davek, ki ga je terjala emancipacija žensk #video Jutro na Planetu Planet TV Marjetka: Tega nisem še nikjer povedala in me je sram #video Jutro na Planetu Planet TV Voditeljica Suzana Kozel ostala sama v studiu #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Tina je Meri predlagala: Kaj pa, če se zamenjate? #video  
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin