SiolNET. Planet TV Milijonar
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Tako v teh časih potekajo priprave na maturo #video

0,13

termometer

V nocojšnjem kvizu Milijonar, ki bo na sporedu ob 20. uri na Planetu, bo svoje znanje imela priložnost pokazati tudi 18-letna dijakinja, ki jo že v kratkem čaka matura. Voditelju je razkrila, kako v teh nenavadnih časih potekajo priprave na enega najpomembnejših preizkusov znanja.

Na vroči stol kviza Milijonar se bo v tokratni oddaji uspelo prebiti tudi Niki iz Ljubljane, ki obiskuje 4. letnik Gimnazije Vič. Voditelj Jure Godler je ugotovil, da je dijakinja najmlajša tekmovalka v kvizu, odkar sam sedi na voditeljskem stolčku. Ker se za dijake 4. letnikov v kratkem začenja matura, je voditelja zanimalo, kako potekajo priprave in kako je bilo videti šolanje od doma.

Milijonar Planet TV Kljub pravilnemu odgovoru na 15. vprašanje ostal brez glavne nagrade

Kljub temu da velja matura za enega najpomembnejših preizkusov znanja, je tekmovalka povedala, da je za rezultat ne skrbi preveč, predvsem, ker so za sprejem na fakulteto za arhitekturo veliko pomembnejši sprejemni izpiti. Več v zgornjem videu.

Oddaja Milijonar je na sporedu nocoj ob 20. uri na Planetu.

Milijonar | Foto:

Preživetje v divjini Planet TV Pred spustom čez 20-metrski previs so začeli delati živci #video Milijonar Planet TV V Milijonarju za dobrodelne namene zbrali več kot 25 tisoč evrov #video milijonar Planet TV Izžrebani nagrajenci SMS kviza iz znanja v oddaji Milijonar
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin