SiolNET. Planet TV Milijonar
0,48

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Skoraj se je opekel pri drugem vprašanju, nato pa navdušil #video

0,48

termometer

V nocojšnjem Milijonarju, ki bo na sporedu ob 20. uri na Planetu, bo kviz nadaljeval tekmovalec Viktor iz Ljubljane, ki je v zadnji oddaji skoraj končal že pri drugem vprašanju. Hitro je porabil vse tri pomoči, ko je ostal brez, pa je začel blesteti.

Tekmovalcu se je v prejšnji oddaji zataknilo pri vprašanju, kakšno ime smo v Sloveniji nadeli smrti. Ker odgovora ni poznal in ker ni želel ponoviti iste napake kot nazadnje, ko je sedel na vročem stolu, se je odločil za pomoč občinstva v studiu, ki mu je pomagalo do pravilnega odgovora.

Milijonar Planet TV Bo tokrat v Milijonarju usodno že drugo vprašanje? #video

Tudi v nadaljevanju je imel z iskanjem pravilnih odgovorov nekaj težav in hitro porabil še preostale oblike pomoči. Od trenutka, ko se je lahko zanašal samo na svoje znanje, pa je začel blesteti in skoraj brez težav prišel do devetega vprašanja. 

"Bili ste eden tistih tekmovalcev, ki so jim zasilni izhodi v napoto. Medli so vas. Prvega ste uporabili že pri drugem, ne? Zdaj veste, kaj je Matilda?" je tekmovalca ob povratku na vroči stol vprašal voditelj Jure Godler.

Milijonar Planet TV Še en odličen dosežek v Milijonarju, a tudi tokrat z manjšo napako #video

"Da, si bom zapomnil do konca življenja," je z nasmeškom na obrazu odvrnil tekmovalec Viktor. "Žensko ime za smrt. In ne Pepca, kakor ste vi mislili," se je ob tem pošalil voditelj in dodal, da upa, da bo tekmovalec nadaljeval podobno kot ob koncu prejšnje oddaje. Več v zgornjem videoposnetku.

Lahko vam razkrijemo, da tekmovalec voditelja tudi tokrat ne bo razočaral. Kaj je dosegel, izveste nocoj v kvizu Milijonar.

Kviz Milijonar lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Bi se tudi ve tako prijazno odzvale, če bi vaš partner storil to? Milijonar Planet TV Tekmovalec popolnoma narobe razumel voditeljevo vprašanje in poskrbel za smeh #video Milijonar Planet TV Godler s šalo poskrbel za smeh v studiu #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin