Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
11. 3. 2023,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,92

Natisni članek

Tomaž Mihelič Jure Godler Milijonar Milijonar Planet TV

Sobota, 11. 3. 2023, 8.00

1 leto, 1 mesec

Milijonar

Razkril je, da ga je tožila nekdanja prva dama ZDA #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,92

V nocojšnjem Milijonarju, ki bo na sporedu ob 20. uri na Planetu, bo po nekaj odličnih tekmovalcih, ki so se v oddajo prijavili, svoje znanje na vročem stolu za dober namen preizkusil tudi vsestranski Tomaž Mihelič - Marlenna, ki bo poskrbel, da vam ob spremljanju oddaje vsekakor ne bo dolgčas, saj bo razkril marsikatero zanimivost o sebi.

Milijonar
Planet TV V Milijonarju se bo v soboto preizkusil Tomaž Mihelič

Tako je pri vprašanju, kaj se nahaja v vzhodnem delu Bele hiše, in odgovoru pod črko A dobil asociacijo na zaplet, ki ga je imel z nekdanjo prvo damo ZDA Melanio Trump. Melania Trump me je tožila, ker sem pač napisal nekaj stvari, ki nekomu niso ugajale."

TBLS
Planet TV Vrača se The Biggest Loser Slovenija. Prijavite se!

Ker je voditelja Jureta Godlerja zanimalo, kako je Miheličev članek prišel do prve dame ZDA, je ta razložil, da se je to zgodilo, ker sta njegov zapis med drugim povzeli tudi veliki časopisni hiši The Sun in Guardian, ki pa sta močno priredili naslov članka, in zato je to postalo tako odmevno, da je novica prišla celo do Bele hiše.

Milijonar | Foto:

Tomaž Mihelič je za dodatno zanimivost ob tem razkril še, da je nekdanjo prvo damo ZDA v tej tožbi zastopala zdajšnja predsednica republike Slovenije Nataša Pirc Musar. Več v zgornjem videu.

Poroka na drugi pogled
Planet TV To je o Jasmininem obnašanju povedal Tomaž Mihelič #video

Komu bo podaril priigrani denar?

Tomaž Mihelič bo kot preostali znani Slovenci v Milijonarju izkupiček dal v dobrodelne namene. Povedal je, da je pred kratkim obiskal Zanzibar in se po prihodu v domovino odločil, da bo prek humanitarnega zavoda, ki ga je ustanovil, pomagal tamkajšnjim prebivalcem, ki živijo v nezavidljivih razmerah. Kako uspešen bo pri odgovarjanju na vprašanja in koliko denarja mu bo za dober namen uspelo zbrati, lahko preverite v nocojšnjem Milijonarju.

Kviz Milijonar lahko na Planetu od zdaj spremljate ob sobotah ob 20. uri. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

 

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte