Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 3. 2023,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

Jure Godler Tomaz Mihelic Milijonar Milijonar Planet TV

Četrtek, 9. 3. 2023, 8.00

1 leto, 1 mesec

Milijonar

V Milijonarju se bo v soboto preizkusil Tomaž Mihelič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

V soboto ob 20. uri bo voditelj Jure Godler v kvizu Milijonar gostil tudi Tomaža Miheliča-Marlenno, ki bo na vprašanja odgovarjal za dober namen.

milijonar
Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

Legendarni kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem je na Planetu ob sobotah ob 20. uri, v odgovarjanju na vprašanja pa se najprej preizkusijo prijavljeni tekmovalci in tekmovalke, nato pa se za dobrodelni namen na vroči stol usede tudi kakšen znan obraz. V prejšnjih sobotah so bili to raper Klemen Klemen, igralec Robert Korošec in pevka Sendi, to soboto bo svoje znanje preizkusil novinar in pevec Tomaž Mihelič-Marlenna.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

"Ogromno različnih projektov sem že izkusil, ampak take treme, kot sem jo imel pred Milijonarjem, pa tudi med njim, v življenju še nisem doživel," je o izkušnji sodelovanja v legendarnem kvizu povedal Tomaž Mihelič in priznal, da so najtežji trenutki, preden se izpiše vprašanje na ekranu: "Takrat trepetajo vsi notranji organi, v želodcu te stiska in potem ko ga vidiš in celo ugotoviš, da morda veš odgovor, pride velika sprostitev. Dokler seveda ne sledi naslednje vprašanje in ugotoviš, da nimaš pojma in si popoln bedak."

Milijonar
Planet TV Glasbenik spregovoril o dveh bližnjih srečanjih s smrtjo #video

Da je odgovarjanje na vprašanja pred občinstvom veliko težje kot doma na kavču, je povsem razumljivo. "Predvsem gre za strah, da ne boš izpadel neumen, saj ljudje strašno neradi pokažemo pred drugimi, da česa ne vemo ali ne znamo. Konec koncev so vprašanja zelo težka in nepredvidljiva," pravi vedno iskreni Tomaž in dodaja, da kljub splošnemu znanju in razgledanosti Milijonar od sodelujočega zahteva veliko natančnost.

Milijonar | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

A odgovarjanje je bilo prijetnejše tudi zaradi voditelja Jureta Godlerja, ki tekmovalcem sicer ne pomaga, a Tomaž meni, da je že to, da te ne zavaja ali poskuša zmesti, velika pomoč.  

Milijonar
Planet TV Po skoraj 20 letih se je vrnila na glasbeno sceno. To je zdaj drugače. #video

Kako se je zgovorni Tomaž Mihelič odrezal v odgovarjanju na vprašanja v Milijonarju, preverite v soboto, 11. marca, ob 20. uri na Planetu. 

Kviz Milijonar lahko na Planetu od zdaj spremljate ob sobotah ob 20. uri. Od ponedeljka do srede ob 20. uri pa lahko svoje sive celice razgibate tudi ob spremljanju kviza Kolo sreče. 

Poroka na drugi pogled
Planet TV "To mi je uspelo, ker sem si v glavi uredila nekaj stvari!"
Poroka na prvi pogled
Planet TV To o novi skladbi Saše Lendero pravi nekdanji partner #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Aleš po koncu eksperimenta: Ponosen sem nase! #video
 
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte