SiolNET. Planet TV Milijonar
0,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Na vroči stol bo tokrat sedla tudi pevka Irena Yebuah Tiran

0,55

termometer

Z novim letom se na Planet po krajšem predahu vrača kviz Milijonar, ki bo v ponedeljek, 4. januarja, znova razveselil z dobrodelno oddajo, v kateri bosta na vroči stol sedla raper Challe Salle in pevka Irena Yebuah Tiran. Oddaja bo odslej na sporedu ob 19.45.

filmi na planetu Planet TV Skok v novo leto na Planetu

Posebne dobrodelne epizode Milijonarja z znanimi obrazi so zaznamovale že božični teden, ko je voditelj Jure Godler v studiu gostil pevca Sebastiana, ki je društvu Humanitarček prislužil 300 evrov, televizijskega voditelja Davida Urankarja, ki je za projekt Botrstvo zbral 2500 evrov, pevko Nuško Drašček, ki je društvu Humanitarček podarila tisoč evrov, glasbenika Mikija Vlahoviča, ki je za društvo Sonček zbral 300 evrov, in pevko Evo Boto, ki je za Društvo proti mučenju živali Koroške zbrala 300 evrov.

Še posebno je navdušil nekdanji smučar Jure Košir, ki je pravilno odgovoril na kar 12 od 15 vprašanj in Ustanovi za pomoč otroku z rakom prislužil 7500 evrov.

doc Planet TV Italijanska zdravniška serija, ki je navdušila Američane

Milijonar bo spet na sporedu že v ponedeljek

Kviz Milijonar se na Planet vrača v ponedeljek, 4. januarja, ko se bosta ob 19.45 v novi dobrodelni oddaji na vroči stol usedla Challe Salle in Irena Yebuah Tiran.

Milijonar | Foto:

Čeprav v posebnih dobrodelnih oddajah praviloma vlada bolj sproščeno vzdušje, pa voditelj Jure Godler meni, da imajo znani obrazi pravzaprav še težjo nalogo kot širši javnosti neznani ljudje, saj nihče ne želi razočarati dobrodelnega društva, za katero igra.

"No, to seveda ni razlog, da se zaradi tega ne bi mogli vseeno zabavati," dodaja in meni, da si vsi sodelujoči zaslužijo pohvalo: "Vsi so se odrezali naravnost odlično, pa tudi v igro so se spustili z veliko mero odgovornosti, ker je šlo za dobrodelne namene. Neizmerno sem jim hvaležen, da so v edicijo VIP Milijonarja prinesli ogromno dobre volje in predvsem smeha ter sproščenosti. Na tem področju je leto 2020 za seboj pustilo sušo."

Milijonar | Foto:

Kviz Milijonar bo od 4. januarja dalje na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45. V četrtek, 7. januarja, na Planet prihaja italijanska zdravniška serija Doc – v dobrih rokah, ki je že navdušila gledalce po svetu. 

filmi na planetu Planet TV Novo leto začnite z Bikcem Ferdinandom Kruto mesto Planet TV Prihaja nova nadaljevanka Kruto mesto Kdo si ti Planet TV V Slovenijo prihaja šov v maskah
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin